A jeste jeden, asi hodne hloupy dotaz
Dekuji vsem za pripadne reakce.

Moderátor: By.Bob
Takže vysvětlovat co vlastně HD-BOX umí a co je to za HW je snad zbytečné.To samé platí i k SW platformě LINUX.PEDRONIK píše:Mám HD box a jsem uplný začátečník tak mi tyhle zkratky moc neříkají ale chci se trochu přiučit, mám jen dotaz dá se něco odkodovat a na pozicích 23.5, 19.2, 13, 28.2 a hlavně co budu potřebovat za hadware a software.
Děkuji za odpověď. :???: :???: :???:
Musím s tebou nesouhlasit, že by někde bylo něco napsané polopatě to ani náhodou. Pokud někdo neví co je co tak odpovědi rozhodně nenajde (určitě ne ve složce HD BOX). Snad by bylo lepší napsat "použij google", tam se SNAD něco dozvíš.Old Master píše:Takže vysvětlovat co vlastně HD-BOX umí a co je to za HW je snad zbytečné.To samé platí i k SW platformě LINUX.PEDRONIK píše:Mám HD box a jsem uplný začátečník tak mi tyhle zkratky moc neříkají ale chci se trochu přiučit, mám jen dotaz dá se něco odkodovat a na pozicích 23.5, 19.2, 13, 28.2 a hlavně co budu potřebovat za hadware a software.
Důvod?Všechny odpovědi najdeš zde na foru v jednot.sekcích kde je vše polopatě napsáno.Stačí si je přečíst, pak s konkrétním požadavkem se ozvat.Rádi Ti zde odpoví!Ale přesto vše potřebné již máš (HD-BOX) stačí jen doplnit pár souborů, správně nakonfigurovat a vše běží jak má.
Např.sekce Download-HD-BOX/Pluginy/NEWCS OK a spol...
Tak pozor! Tohle forum určitě není zpracované pro " Mateřskou školu " aby někdo vodil jiné za ručičku.Nic ve zlém.SuiVanOrton píše:
Musím s tebou nesouhlasit, že by někde bylo něco napsané polopatě to ani náhodou. Pokud někdo neví co je co tak odpovědi rozhodně nenajde (určitě ne ve složce HD BOX). Snad by bylo lepší napsat "použij google", tam se SNAD něco dozvíš.
HDbox uz mas - to je to podstatne . Snazil som sa ti cosi aj v sekcii download vysvetlit, aj ked neskor to budem musiet presunut- lebo -v downloade sa nediskutuje a ja by som mal byt medzi prvymi, kto to dodrzuje. Napravim - neskor.PEDRONIK píše:Mám HD box a jsem uplný začátečník tak mi tyhle zkratky moc neříkají ale chci se trochu přiučit, mám jen dotaz dá se něco odkodovat a na pozicích 23.5, 19.2, 13, 28.2 a hlavně co budu potřebovat za hadware a software.