fw 0.9.2371

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
tato
Nováček
Nováček

Re: fw 0.9.2371

Příspěvek od tato »

bibibo píše:Nedošiel som na to ako môžem zmeniť čas nahrávky pri rezervácií cez EPG.
V rezervovaných programoch.

bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

tato píše:
bibibo píše:Nedošiel som na to ako môžem zmeniť čas nahrávky pri rezervácií cez EPG.
Ale tam sa tuším nedá nastaviť, že má spustiť nahrávanie napríklad 10 minút pred EPG.

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

to dempsey/grantec:

niezeby sa mi nechcelo citat, ale ked pride novy fw, rovno mozes picnut k nemu bugtracker? nech si ho kazdy najprv precita, a nepiseme rovnake chyby ku kazdemu fw stale dookola, ked v bugtracekery je to stale otvorena vec (napr. fotky, driver sietovky, etc...)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Na myazbox.de /odkiaľ ho asi máš/ sa tak či tak debatuje ku každému fw a tak by som to tak nechal ako to je. Súbor si prilepil a kto si ho chce pozrieť - môže.

Ak si to myslel nejak inak - napíš

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

Beriem späť 1080p cez component, keďže pri tv s týmto prepojením sedela moja krajšia polovička tak som len skúsil či sa mi to rozbehlo a neoveroval nastavenia, až teraz som zistil, že ide len 1080i, ale aspoň auto nastavenie rozbehne každý výstup.

tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

bibibo píše:
tato píše:
Ale tam sa tuším nedá nastaviť, že má spustiť nahrávanie napríklad 10 minút pred EPG.
Šípka vľavo a posunieš skôr aj predpokladaný čas začiatku.

bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

tato píše:
bibibo píše:
tato píše: V rezervovaných programoch.
Šípka vľavo a posunieš skôr aj predpokladaný čas začiatku.
Dík. Len škoda, že sa to nedá niekde nastaviť, že pri každej naplánovanej náhravke to automaticky začne nahrávať skôr a neskôr skončí.

Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Benny »

Prehravani mkv ma jeste co dohanet. Nektere filmy se po pretaceni zacnou sekat. Obcas pomuze pauza a znovu spusteni. Nekdy se film musi vypnout a znova zapnout coz je docela opruz ... Uz by to konecne mohli vychytat, takovy problem to byt nemuze. Tvurci fw pro PCH to meli vychytane celkem rychle...

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

Ja by som uvítal keby radšej rýchlejšie popracovali na Multitasking-u, podpora druhého tunera DVB-S/S2 a až potom na nejakých prkotinách ako je Youtube. Možno aj prehrávanie DVD a MKV by som radil niekde na koniec. Mal som tú smolu, že môj prvý satelit bol IPbox 400 a proste výhoda dvoch tunerov a multitasking-u mi začína už dosť chýbať.

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Nejak mam pocit, ze spatne funguje nastaveni Deafault audio format, protoze nastavim zvuk napr u Filmbox HD a po prepnuti kanalu je zase nastaveno AC3, coz je EN, ktera nejde. At nastavuju v Nastaveni co nastavuju, tak se to porad chova stejne.
Jo a zajimave je, ze napr. Eurosportu strasne dlouho trva nez se dekoduje. Po najeti na kanal je nejprve cerna obrazovka s napisem zakodovano a po chvili se teprve po chvili nabehne :-(( To v predchozich FW rozhodne nebylo. Ale zatim jsem to pozoroval jen u toho Eurosportu HD. Ma to nekdo podobne?

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

tato píše:
No to se hodí. Škoda že při prodloužení programu a uložení se přepíší původní název filmu na pouhopouhé číslo.

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

dempsey píše:Na myazbox.de /odkiaľ ho asi máš/ sa tak či tak debatuje ku každému fw a tak by som to tak nechal ako to je. Súbor si prilepil a kto si ho chce pozrieť - môže.

Ak si to myslel nejak inak - napíš
myslel som tym pripojit to priamo k prvemu prispevku, nech si to ludia hned precitaju.

diskusia je ok, ale velakrat o tom istom dookola, pretoze si to ludia neprecitaju.

Kuna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kuna »

mala drobnost k mkv
kdyz jsem udelal mkvmergem pridani dalsiho audio tracku, tak mi u 2032 zatuhl totalne hned pri vyberu souboru mkv
u tohoto firmwaru jde prehrat v pohode,
na oplatku zase nejdou starwars jako u 2238 (u 2032 sly)
start prehravani mkv je bleskove rychly

Premium posledni FW diseq EMP164 HDD 2,5" WD 250GB
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

mne nefunguju posledne 2 firmwares boot logo obrazky. 0.9.2302 este fungovali. ficim cez hdmi, po restarte boxu mi televizor (samsung v podpise) nedetekuje ziadny signal, ked zdetekuje, tak uz nabehne tv. nastavenie boxu je hdmi, 1080p, pal, 16/9, fullscreen.

nejaky tip, kade sa pohnut? uz som skusal nejake veci ako zmenit hdmi nastavenie na ine, aj rozlisenie ...

romko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od romko1 »

visper píše:Taky se mi stalo, že nešlo připojit ftp, přitom v menu bylo povolené. Stačilo ho v tom menu zakázat a znova povolit a už to jede. Ale sdílení disků v počítači mi stále nejde. Jak tam vlezu a chci přepsat default název sítě MYGROUP, tak booting..checking...loading... :sad:
Nahodil som FW2371 a ten isty problem som mal, ze neslo pripojit ftp v RCC pricom volba v menu povolena....ani vyp/zap. nepomohlo....asi uz budem musiet poistky na baraku vyskrutkovat aby to zabralo :D ...v menu som urobil to co visper, t.j. zakazat-povolit a rozbehlo sa to... Taktiez mi vypisovalo v menu nastavenie jazyka: English -4x pricom menu bolo CZ alebo SK....troska blbne tento novy FW, nie je pravda to co ma vypisane...
Na druhej strane sa mi podarilo pomerne rychlo rozbehat wifi pricom idem na sifrovani WPA-PSK a pouzivam 13 miestne heslo....

Taktiez mi po nahrati programu (nastavene cez EPG) nevyplo HDD - tocil celu noc.... :51:
v menu som nastavil stand-by HDD na 10 min a po 10 min. sa vypal...

Stale sa neda posuvat nazad v nahravkach (ts suboroch) :51:

Co mam zopar vzoriek DVD (na HDD nakopirovanych) tak nedokaze prehravat (ziadna zmena oproti 2238) niektore DVD idu....

Nahodil som aj nove plug-iny a dufal som ze najnovsi MultiCas z 13.6.2009 dokaze automaticky odblokovat Cigi tv ale nie :107: takze som pouzil SCD a mgcamd a ide to...

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“