Nahravanie

Nastavení a diskuze
furko Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Nahravanie

Příspěvek od furko »

marsim21 píše::55: Ano opravdu to tak funguje.Pokud zmáčkneš žluté tlačítko tak ta rec.obrazovka zmizí,tudiž tě nic neruší jeden program nahráváš a druhý sleduješ.
Lze nahrávat a sledovat jen ze stejného transporderu. :115: :115: :115:
Neviem ci ste to postrehli ale je tam aj skryta funkcia "nastavenie MPEG" stlacit 0 a "RS232 mode list" zo zaujmavymi funciami ktorych je tam az 13 :55: a je tam aj vypnut a zapnut rs232,zdielanie aj cez rs232 z pc/ak niekto nema router/ a nastavenie zdielania medzi dvoma primacmi kde na jednom nastavis Master a na druhom Slave./skoda vcera som predal 7000/

frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

frcko73 píše:mne to pri tom nahravani seka aj na CigiTV....pozeral som JOJ a nahraval Markizu,ani nie tak seka,ale kockuje...
tak so znovu prehral fw,dal tovarenske nadstavenia,ale stale mi to pri real pip v tom okne seka t.j nemozem nahravat iny program.....mam FW 1.99fix.

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
LuSo
Nováček
Nováček

Příspěvek od LuSo »

frcko73 píše:
frcko73 píše:mne to pri tom nahravani seka aj na CigiTV....pozeral som JOJ a nahraval Markizu,ani nie tak seka,ale kockuje...
tak so znovu prehral fw,dal tovarenske nadstavenia,ale stale mi to pri real pip v tom okne seka t.j nemozem nahravat iny program.....mam FW 1.99fix.
Mam FW 2.03, 8GB kluc Data Traveler. Nahravanie je biedne - cez Timer v podstate nejde (vo FW1.99 isiel aspon obcas). Cez priame nahravanie idu len niektore programy (mozno zavisi od bitrate?). A cez techniku simultanneho nahravania/pozerania na rovnakom transponderi dokonca idu aj tie, ktore nejdu priamym nahravanim. Takze je to gulas. Aspon ze EPG uz je konecne pouzitelne.

Dreamsky 7500, FW 2.20, Astra 23,5, Skylink
Tomaško
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomaško »

frcko73 píše:
V okne seká aj mne ale nepíšeš o nahrávke veď o ňu ide ja mám nahrávky dobrú ,to okno pri nahrávaní môžeš schovať žltým tlačidlom.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze DSR-7000PVR, DSR-7500 CI LAN“