marsim21 píše: Ano opravdu to tak funguje.Pokud zmáčkneš žluté tlačítko tak ta rec.obrazovka zmizí,tudiž tě nic neruší jeden program nahráváš a druhý sleduješ.
Lze nahrávat a sledovat jen ze stejného transporderu.
Neviem ci ste to postrehli ale je tam aj skryta funkcia "nastavenie MPEG" stlacit 0 a "RS232 mode list" zo zaujmavymi funciami ktorych je tam az 13 a je tam aj vypnut a zapnut rs232,zdielanie aj cez rs232 z pc/ak niekto nema router/ a nastavenie zdielania medzi dvoma primacmi kde na jednom nastavis Master a na druhom Slave./skoda vcera som predal 7000/
frcko73 píše:mne to pri tom nahravani seka aj na CigiTV....pozeral som JOJ a nahraval Markizu,ani nie tak seka,ale kockuje...
tak so znovu prehral fw,dal tovarenske nadstavenia,ale stale mi to pri real pip v tom okne seka t.j nemozem nahravat iny program.....mam FW 1.99fix.
Mam FW 2.03, 8GB kluc Data Traveler. Nahravanie je biedne - cez Timer v podstate nejde (vo FW1.99 isiel aspon obcas). Cez priame nahravanie idu len niektore programy (mozno zavisi od bitrate?). A cez techniku simultanneho nahravania/pozerania na rovnakom transponderi dokonca idu aj tie, ktore nejdu priamym nahravanim. Takze je to gulas. Aspon ze EPG uz je konecne pouzitelne.