Blikání obrazu-černá obrazovka
Moderátoři: 005jon, monkus, schmegea
-
- Nováček
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Blikání obrazu-černá obrazovka
Ahoj,
mám asi cca dva měsíce problém s DM 900. Koukám na jakýkoliv program a v nepravidelných intervalech, někdy pět minut, někdy deset, mi bliká obraz. Tím stylem, že je najednou černá obrazovka na sekundu a pak zas ok. Zkoušel jsem tovární nastavení a znova nastavit to nepomohlo, nevíte čím to může být? Přijímač jsem měl jednou na reklamaci měnili celou desku, ale protože nešel vůbec zapnout, tento problém jsem nikdy neměl až teď. Mám image od zdejšího fóraImages DM900 Satdigitalne.cz 10.02.2019, zkoušel jsem i starší a stejné, mám v boxu disk i ten jsem zkoušel formátovat pomocí programu v boxu.
mám asi cca dva měsíce problém s DM 900. Koukám na jakýkoliv program a v nepravidelných intervalech, někdy pět minut, někdy deset, mi bliká obraz. Tím stylem, že je najednou černá obrazovka na sekundu a pak zas ok. Zkoušel jsem tovární nastavení a znova nastavit to nepomohlo, nevíte čím to může být? Přijímač jsem měl jednou na reklamaci měnili celou desku, ale protože nešel vůbec zapnout, tento problém jsem nikdy neměl až teď. Mám image od zdejšího fóraImages DM900 Satdigitalne.cz 10.02.2019, zkoušel jsem i starší a stejné, mám v boxu disk i ten jsem zkoušel formátovat pomocí programu v boxu.
-
Thomik1
- Moderátor
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Re: Blikání obrazu-černá obrazovka
Ještě bych zkusil jiný HDMI kabel , popřípadě to vyzkoušet na jiné TV ať můžeš 100% říct že je chyba v dreamu.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
Warder
- Pokročilý
- Dostal poděkování: 99 poděkování
Mozno to bude vypadat ako hlupost ale skus si pozriet aj obnovovaciu frekvenciu pre obrazovku. (Nastavenie A/V)
Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

-
- Nováček
Dobře kouknu na to a dám vědět, ještě jaká obnovovací frekvence by tam měla být?
-
Warder
- Pokročilý
Skus testovat, zacal by som na 50Hz 

Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

-
- Nováček
-
Warder
- Pokročilý
Stlac Menu / Nastavenia / Obrazok a zvuk / Nastavenia A/V - polozka Obnovovaci kmitocet
Stlac Menu / Nastaveni / Volba skinu,obrazu,animace.. / Nastaveni formatu obrazu, zvuku - polozka Obnovovaci frekvence
Stlac Menu / Nastaveni / Volba skinu,obrazu,animace.. / Nastaveni formatu obrazu, zvuku - polozka Obnovovaci frekvence

-
- Nováček
Tak jsem hdmi kabel zapojil do jiného vstupu a zatím ok, tak snad to bude i nadále ok, taková blbost, díky za rady.
-
Thomik1
- Moderátor
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Hlavně ten HDMI kabel zapojujte při vypnutém aspon jednom zařízení. Hrozí odpálení vstupu 

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

-
- Nováček