Openatv-6.0
Openatv-6.1
Opendroid-6.3
Openspa-7.1
Openmips-6.1
ešte som našiel image HDFREAKS Austria kde nie je lokalizácia CZ a SK ...

prvé čo som si všimol že zatial nie je funkčné HBBTV a bitrate v žiadnom image . aspon sa mi to zatial nepodarilo naštartovať dokonca ani v org.softe a ani openatv. verím že na tom borci popracujú . v openmips-6.1 išiel do kolien pri prehladávaní siete . dokonca sa mi nepodarilo stiahnúť online žiadny plugin . možno im nešiel dnes server , skúsim to teda inokedy . ale zaujímave je že ked som ho naštartoval prvý krát v org.softe čo bolo včera od giagablue tak pluginy som stiahol bez problémov . ale dnes po prefleshovaní na najnovšie image už to nefungovalo . v openatv-6.1 sa nedá pohybovať skin na obrazovke , ale v openatv-6.0 a v ostatných image s tým problém nie je .
 archív-cz   funguje  bez problémov  vo všetkých testovaných image  v rámci možností tohoto pluginu . rýchlosť prepínania  programov  som čakal oproti SOLO-4K v  image  VTI alebo B.H.  ktorý ma trochu slabší procesor   od  gigablue  predsa že  bude  rýchlejší , ale to chce  mu dať asi čas  kým to doladia  . nenašiel som možnosť zapnúť  alebo vypnúť  FBC tuner  tak ako to je  napr. vo VU+ ale  len v  image  VTI a B.H. ale to nie  je  až tak podstatné lebo ani vo VU+ to nie  je  žiadna  sláva pri rýchlom prepínaní ,ale  je  tam možnosť zapnúť  alebo vypnúť  túto funkciu .
  archív-cz   funguje  bez problémov  vo všetkých testovaných image  v rámci možností tohoto pluginu . rýchlosť prepínania  programov  som čakal oproti SOLO-4K v  image  VTI alebo B.H.  ktorý ma trochu slabší procesor   od  gigablue  predsa že  bude  rýchlejší , ale to chce  mu dať asi čas  kým to doladia  . nenašiel som možnosť zapnúť  alebo vypnúť  FBC tuner  tak ako to je  napr. vo VU+ ale  len v  image  VTI a B.H. ale to nie  je  až tak podstatné lebo ani vo VU+ to nie  je  žiadna  sláva pri rýchlom prepínaní ,ale  je  tam možnosť zapnúť  alebo vypnúť  túto funkciu .  ale  FBC  funguje  bez problémov  lebo na  displeji svietia  pri zapnutí napr. PIP     tunery od A po H samozrejme  podla  potreby  ako prepínam . pozor  , pravdepodobne  nevie  Transcoding oproti jeho staršiemu bračekovi , aj ked  mi ho image  napr. Openatv-6.0 ponúka  na  inštaláciu ale  pyskuje  mi error .
  ale  FBC  funguje  bez problémov  lebo na  displeji svietia  pri zapnutí napr. PIP     tunery od A po H samozrejme  podla  potreby  ako prepínam . pozor  , pravdepodobne  nevie  Transcoding oproti jeho staršiemu bračekovi , aj ked  mi ho image  napr. Openatv-6.0 ponúka  na  inštaláciu ale  pyskuje  mi error .   dokonca  ani na  ich stránke  som nenašiel že  by sa  s  tým pochválili . no uvidíme  časom či to bude  možné ....
 dokonca  ani na  ich stránke  som nenašiel že  by sa  s  tým pochválili . no uvidíme  časom či to bude  možné ....  kvalitu obrazu nebudem hodnotiť , podla  mna  v  pohode  , ako každý iný  procesor  ARM  ...
   kvalitu obrazu nebudem hodnotiť , podla  mna  v  pohode  , ako každý iný  procesor  ARM  ...  
   DVBT2 interný tuner  som zatial neskúšal   zatial ho nemám  ale  s tým určite  nebude  problém  . jedine  čo som skúšal tak usbdvbttuner  s  chipom 9015 po stianutí driverov  a tvrdom reštarte  funguje  , ale  nepodarilo sa  mi naštartovať usbdvbt2-TUNER  s  chipm HMP ktorý mi funguje  bez problémov  v  iných boxoch . všimol som si že  tie stredové kovové tlačítka na d.o.  trochu ako keby  cinkali ako zvonček
 DVBT2 interný tuner  som zatial neskúšal   zatial ho nemám  ale  s tým určite  nebude  problém  . jedine  čo som skúšal tak usbdvbttuner  s  chipom 9015 po stianutí driverov  a tvrdom reštarte  funguje  , ale  nepodarilo sa  mi naštartovať usbdvbt2-TUNER  s  chipm HMP ktorý mi funguje  bez problémov  v  iných boxoch . všimol som si že  tie stredové kovové tlačítka na d.o.  trochu ako keby  cinkali ako zvonček    
 ešte som prišiel na jednu pre mna podstatnú vec , kedže frčím takmer pernamentne v PIP alebo PAP že Gigablue-4K nemá problém oproti Solo-4K pozerať v PAP alebo PIP jeden obraz a druhý v HEVC napr. flixtv v druhom okne . SOLO-4K nedokáže v PIP-ku prepínať programy HEVC ,jedine v hlavnom okne .
 takže  ked  pozerám flixtv tak v  Solo-4K si v PIP-ku už ani ne PíP-nem
 takže  ked  pozerám flixtv tak v  Solo-4K si v PIP-ku už ani ne PíP-nem   

edit: 6.8.2017
dnes server openmips opäť funkčný , takže už frčí aj v org.image
 dnes  som urobil online  aktualizácie  všetkých image  a  nie je  žiadny  problém s naštartovaním
 dnes  som urobil online  aktualizácie  všetkých image  a  nie je  žiadny  problém s naštartovaním   akurát že  žiadne  zmeny k lepšiemu nie  sú v  žiadnom image  . HBBTV , bitrate, transcoding  stále  nefunkčné ....
  akurát že  žiadne  zmeny k lepšiemu nie  sú v  žiadnom image  . HBBTV , bitrate, transcoding  stále  nefunkčné ....  
 zatial tolko po prvom dni krátkeho testovania ..... ostatné doplním neskôr ......

.
.
 .
 .

preto ma to zarazilo ....
 preto ma to zarazilo ....