pomoc instalacia firmware - eror
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
pomoc instalacia firmware - eror
Pozdravujem,
ma prosim niekto skusenost s neuspesnou instalaciou firmware ?
moj problem je nasledovny:
pri instalacii verzie 2.09.87 do hd-boxu 7110, instalacia skoncila ciernou obrazovkou a nic sa neudialo do 20 minut box zostal svietit na zeleno.
Nepomaha uz ziadny restart - cierna obrazovka .
Ma niekto nejaky napad ? (okrem kontajneru :-) )
dakujem
ma prosim niekto skusenost s neuspesnou instalaciou firmware ?
moj problem je nasledovny:
pri instalacii verzie 2.09.87 do hd-boxu 7110, instalacia skoncila ciernou obrazovkou a nic sa neudialo do 20 minut box zostal svietit na zeleno.
Nepomaha uz ziadny restart - cierna obrazovka .
Ma niekto nejaky napad ? (okrem kontajneru :-) )
dakujem
-
- Nováček
Re: pomoc instalacia firmware - eror
Křížený sériový kabel, PC nebo notebook se sériovým rozhraním (případně redukce USB-RS232)
a pak toto: viewtopic.php?f=172&t=3601
Hodně štěstí, mě se takto zadařilo s HD-BOX 9200.
STB: HDBox FS-9200, FS-9105.
-
- Nováček
pedroamigo píše:Křížený sériový kabel, PC nebo notebook se sériovým rozhraním (případně redukce USB-RS232)
kabel je na ceste uvidime aky bude vysledok zatial vdaka
-
- Nováček
pigi79 píše:pedroamigo píše:Křížený sériový kabel, PC nebo notebook se sériovým rozhraním (případně redukce USB-RS232)
kabel je na ceste uvidime aky bude vysledok zatial vdaka
problem vyrieseny podla tvojho navodu
velka vdaka
-
- Nováček
Ahoj, tak jsem si také umrtvil box, předtím všechny přehrání proběhly v pohodě až do teď. Box běžel, vše fungovalo, ale nešlo usb a ani síťák. Tudiž klasickou cestou už nešel přeinstalovat a tak jse podle návodu postupoval dál přes RS232. Box už ale nenajel vůbec jen černá obrazovka na vypnutí zapnutí dioda reaguje normálně do tv ale signál nejde. Pro jistotu jsem ještě vytáhl starej comp se seriálem abych eliminoval redukci bohužel se stejným výsledkem. Díky za nějakou radu.
-
- Nováček
Tak se mi podařilo za pomoci PUTTY vše přehrát na nej firmware, box se rozeběhnul, ale usb a ani síťák nejde už jsem v koncích nevím co s tím dál. Díky za radu.
-
- V.I.P.
A ked sa ti rozbehol dal si tovarenske nastavenie a restartol box vypnutim z elektriky na cvilu
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
-
- Nováček
Ano, ale do továrního se nedostane zůstává tam komplet nastavení.Noro C píše:A ked sa ti rozbehol dal si tovarenske nastavenie a restartol box vypnutim z elektriky na cvilu
-
- Nováček
Tak jsem se proklepal přes PUTTY k nahrání původního 2.09.87 a tady všechno běží normálně. Zkusil jsem teda znovu komplet tovární, smazat data a nahrání 2.10.11 i 2.10.18 a opět K.O. nejde ani jeden z těch novějších, nějak mi to hlava nebere jak je to možný. Takže teď běžím na původní, ale není to výhra co dál?
-
- V.I.P.
Neviem co s tym mas ale pri kazdom pokuse pouzit orginal fw som mal nejaky proble tak som studoval a studova az sa mi podarilo menit fw na rozne prijmace od fortis skusal som rozne typy a nakoniec som nasiel 2 fw ktore jak takz fugovali ok jeden bol skyway ale nemal podporu sk ani cz na stejnej platforme bol dalsi fw octagon a ten mal podporu sk aj cz po testovani pomerne stabilne fw, trvalo to polroka kym mi primac zacal byt tym cim ma byt aj tak este stale otestujem orgin fw koli zaruke keby sa objavi konecne ale si hovorim kaslat na zaruku hlavna vec ze to ide a uz je to rok co ich mam ale uz to konecne asi polroka funguje ok este ze toto forum je pre takych ako ja ktory rad testuju
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3