Sorry,ale hlava mi už nebere ty picony...

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
kolčis
Nováček
Nováček

Sorry,ale hlava mi už nebere ty picony...

Příspěvek od kolčis »

Nechápu,když si stáhnu picony na 23,5,tak některé jdou a některé ne.Už jsem vyzkoušel asi všechny balíčky tady,ale stále tam něco nejde.Hlavně mi nejdou slovenské kanály.Záleží i jaký mám skin,nebo eště něco jiného.Mám skin ten původní,takže po dvouhodinovém zkoušení to asi vzdávám.Díky za radu,mějte se...

JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: Sorry,ale hlava mi už nebere ty picony...

Příspěvek od JohnCenaWWE »

mas tu navod na zmenu ref.c ale najlepsie je stiahni si hd glass najnovsi a tam si stiahni picony a mas pokoj ide na vela vela kanaloch po celom orbite

Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,SSD Patriot Burst 120 GB,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 7,0 Kernel 3.3.1
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

oká to už jsem se dočetl,ale jak zjistím to nové referenční číslo,aby mi tedy fakčilo.Škoda,že je to tak zapeklité,protože mě zrovna se nejvíce líbí ten orgiš skín no,ale když tak tam fláknu teda ten jak říkáš,jinak díky...

Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

kolčis píše:oká to už jsem se dočetl,ale jak zjistím to nové referenční číslo,aby mi tedy fakčilo
menu => informace => sluzba a tam je to polozka "service reference"

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od JohnCenaWWE »

:) :) :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,SSD Patriot Burst 120 GB,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 7,0 Kernel 3.3.1
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

DÍKY CHLAPE,ale čím víc do toho šťourám tak mě to pěkně padá.Teď právě opět budu řešit dokola opakující bootování,no super....no takže nevyřeším,musím tam mou milovanou enigmu narvat znova...tak v tomto budu mít za chvíli praxi jak ostřílený kozák juchůůů...

ladio
Nováček
Nováček

Příspěvek od ladio »

kolčis píše:DÍKY CHLAPE,ale čím víc do toho šťourám tak mě to pěkně padá.Teď právě opět budu řešit dokola opakující bootování,no super....no takže nevyřeším,musím tam mou milovanou enigmu narvat znova...tak v tomto budu mít za chvíli praxi jak ostřílený kozák juchůůů...
Ahoj je to uplne jednoduche , ten skin je fantasticky a dobre sa s nim pracuje , resp. dobre to vyzera ked
uz mas vsetko nastavene. Informacie ktore sa zobrazuju na obrazovke su presne tie co potrebujem - chcem.
PICONY som stiahol som Tunisiasat_addon , sledoval som kam sa to stiahlo a naistalovalo a potom som z tej zložky vymazal všetky
PICON-y a nahradil som ich monkusovými .
zatial spokojnosť.

Mam 1.6 rti , CCcam , crypto Skylink ...

Ahoj

VU + DUO 2 , VTi "Vu+ Team Image" - v. 6.0.0 Duo2 ,
1 TB HDD ( 23,5 ; 23,5 E a 0,8 W )

AZBOX HD Premium OpenRSI 2.1 , WD HDD 240 GB,
19,2 E - 23,5 E
Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“