EPG od UPC v Anglictine + zmena zvukovej stopy

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
jiva
Nováček
Nováček

EPG od UPC v Anglictine + zmena zvukovej stopy

Příspěvek od jiva »

Mam E2 RTI 1.6 . Ak si nastavím jazyk v systéme češtinu tak mám v EPG popisy v češtine a na pár kanáloch v slovenčine.
Ak nastavím jazyk systému slovenčinu, tak je väčšina popisov EPG v angličtine. Je možné mať systém v slovenčine
a v EPG preferovať češtinu pred angličtinou?

Druhý problém mám so zmenou jazykovej stopy . Na väčšine kanálov UPC mám jazyk češtinu alebo slovenčinu.
Napríklad u Travel-u mi ostane default zapnutá angličtina. Cez žlté tlačítko zmením jazykovú stopu a po reštarte
boxu je tam znovu angličtina. Ak zmeniť stopu natrvalo?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: EPG od UPC v Anglictine + zmena zvukovej stopy

Příspěvek od dempsey »

Daj si menu do češtiny a ak pretrváva na niektorom kanále anglická alebo iná jazyková stopa tak ju zmeň a urob reštart z menu

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
jiva
Nováček
Nováček

Příspěvek od jiva »

Ďakujem , tá zvuková stopa je vyriešená. to EPG je skôr len detail - čeština v menu nie je problém...

matoz
Nováček
Nováček

Příspěvek od matoz »

Nemam nic proti cestine ale ked je tam k dispozicii slovencina tiez by som ju rad pouzil ale blbe je ze potom EPG pre UPC programy je v anglictine. V Dreame sa dala nastavovat pririta jazykov v EPG nezavisle na tom aky mam navoleny jazyk pre menu. Neda sa to aj v E2?
Iny problem. Chcel by som vypouzit NAS od synology ale cez modre tlacitko a glass menu sa mi ziadnym sposobom nedari "namontovat" tento disk. Stale mu nepasuje syntax a nejde ani CIFS a ani NAS
Podarilo sa mi to iba cez telnet a prikaz
mount \\\\IPADRESA\\adresar -o username=username,password=pwd /media/shareNet/fotky
Toto vsak neviem zaradit do nejakej davky v ktorej by sa to automaticky spustilo po kazdom restarte azboxu. Do ktorej davky by to bolo najvhodnejsie?Pripadne ako vytvorit nejaku uzivatelsku?

Dakujem za rady...

EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

u mna takto
Obrázek
Obrázek

Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Edision MIO+ 4K , QVIART Lunix , Ustym 4K S2 OTT , Ineos ZX4 , Dreambox 900UHD/7020HD , TBS-5925 , TBS-5520SE , TBS-5220
Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“