HDBOX dočasné řešení tuhnutí zpomalování

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

HDBOX dočasné řešení tuhnutí zpomalování

Příspěvek od ShaMan »

při příležitosti slavných silvestrovských koncertů na 3sat jsem brouzdal po některých kanálech na A1 19E a v tom box totálně zpomalil až se zakoktal , tak následovalo vytáhnutí karty ...vypnutí pluginu ...a nic pořád totéž a to na volných FTA polských kanálech , následovalo smazání VAR taky nic ...
Až po změně nastavení času z automat na ruční v ručním jsem změnil na akuální datum a čas a opět tuhnutí
následovalo opět tvrdé vypnutí boxu ale najednou vše jelo OK , ale box sice ukazuje čas 1 červenec 2011 nejde EPG
ale jede s Mcasem bez zatuhnutí .
Je to sice nouzové řešení kdy nejde EPG a box neukazuje aktuální čas , ale možná dočasné pro ty kdo chce v klidu sledovat než soudruzi z NDR najdou kde udělali chybu .

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
Radek_69
Nováček
Nováček

Re: HDBOX dočasné řešení tuhnutí zpomalování

Příspěvek od Radek_69 »

ShaMan píše:při příležitosti slavných silvestrovských koncertů na 3sat jsem brouzdal po některých kanálech na A1 19E a v tom box totálně zpomalil až se zakoktal , tak následovalo vytáhnutí karty ...vypnutí pluginu ...a nic pořád totéž a to na volných FTA polských kanálech , následovalo smazání VAR taky nic ...
Až po změně nastavení času z automat na ruční v ručním jsem změnil na akuální datum a čas a opět tuhnutí
následovalo opět tvrdé vypnutí boxu ale najednou vše jelo OK , ale box sice ukazuje čas 1 červenec 2011 nejde EPG
Je to sice nouzové řešení kdy nejde EPG a box neukazuje aktuální čas , ale možná dočasné pro ty kdo chce v klidu sledovat než soudruzi z NDR najdou kde udělali chybu .
Někdy mi zůstává rozum stát nad tím, jak všechno se vším souvisí (nebo nesouvisí?!) Jak je výše zmíněno, je to nouzové a krátkodobé řešení...kéž se někdy dočkáme řešení takříkajíc konečného, kdy budou všichni spokojeni :)

Chci jen to, co jsem si zaplatil - ostrý obraz, dobrý zvuk a nikým a ničím nerušený příjem
HD-BOX FS9200 PWR, fw v.1.10.13, dolní čtečka Skylink ICE
TV Panasonic TH-42PZ85EA
mersa
Nováček
Nováček

Příspěvek od mersa »

ShaMan píše:při příležitosti slavných silvestrovských koncertů na 3sat jsem brouzdal po některých kanálech na A1 19E a v tom box totálně zpomalil až se zakoktal , tak následovalo vytáhnutí karty ...vypnutí pluginu ...a nic pořád totéž a to na volných FTA polských kanálech , následovalo smazání VAR taky nic ...
Tak jsem změnil čas z automatického na ruční,zadal manuálně aktuální čas dle zkušenosti ShaMana.
Testuju to takto zatím skoro 5 hodin a box zatím drží.Uvidíme jak dlouho to vydrží...

Nicméně díky za poznatek :87:

HD-BOX FS-9200 PVR - fw.1.10.49+Mcas - Loader 1.19 - 2 čtečky
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Ma to suvis s volbou nastavenia casu - ktoru pouzivaju nemci v octagonoch - teda synchronizacia casu podla druzic - tam su nejake volby, ktorych funkciu nik nepozna,ale je tam aj moznost vupnut synchronizaciu casu z tejto druzice. Samozrejme,ze ked nehcate na vsetkych poziciach jednoduchu synchronizaciu casu, tak sa prijimac pri takom mnozstve epg dat musi zblaznit (prepisovat casove data da zabrat pri pohybe na pozicii ASTRA 19,2
Volba je dostupna v Menu - vyhladavanie programov.
Asi by mala byt nastavena na vyp - defaultne, lebo nik tomu nevenuje pozornost .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“