Propojení zvuku 5.1 AZBOX HD Premium a Genius 5.1 4000

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Jirkasss
Nováček
Nováček

Propojení zvuku 5.1 AZBOX HD Premium a Genius 5.1 4000

Příspěvek od Jirkasss »

Prosím o nějakou radu jak dostal do bedýnek Genius 5.1 4000 zvuk 5.1 z AZBOXU.
Přikládám zadní panel bedýnek.
Mám satelit propojen do LCD přes HDMI, ale jak napojit dál zvuk do bedýnek, třeba i jen z TV, pokud je to nereálné ze satelitu přímo, to opravdu netuším.
geni4-sub1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Propojení zvuku 5.1 AZBOX HD Premium a Genius 5.1 4000

Příspěvek od visper »

Kdyby ty bedýnky měly optický vstup, tak je to jednoduché. Chybí ti dekodér 5.1. Asi není jiná možnost než koupit domácí kino nebo jiné bedýnky. Existují sice krabičky jako převodník z optiky na 6 cinchů, ale u nás jsem to neviděl a venku je to dražší než ty bedýnky.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
rotchildo Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: Propojení zvuku 5.1 AZBOX HD Premium a Genius 5.1 4000

Příspěvek od rotchildo »

Já mám taky tyhle Geniusky a připojení jsem vyřešil s propojením Creative Decoder DDTS-100(Jedná se o dekodér prostorového zvuku pro filmy a muziku standardu Dolby® Digital EX, DTS®-ES, Dolby Pro Logic® II a DTS Neo:6. Díky tomuto zařízení se Vaše až 7.1 sestava může stát centrem domácího audio, protože je vybavena 3x optickým digitálním vstupem, 1x koaxiálním digitálním vstupem a 4x analogovým audio vstupem.) ,který dnes už ale nekoupíš, ale dá se koupit třeba někde na aukru a pod.Do 1000,-Kč se vejdeš.Musíš hledat.Ale reciever by byl každopádně lepší,taky se dá pořídit nějaký z bazoše.

Azbox Me OAM7--Azbox Elite ORSI 3 -- Showbox S300p V30 -- Kaon 570ksc -- Cslink,Ice --Bg 2100 --Fe80
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“