AZBOX HD PREMIUM + a NAS přehrávání filmů
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
AZBOX HD PREMIUM + a NAS přehrávání filmů
Ahoj všem potřeboval bych poradit. V podstatě jsem došel až sem : Měl jsem původní firmware nějaký 4860 , dnes jsem tam nahrál ENIGMA 2 v1.5.3 co jsem našel jako poslední. Vše je OK i jsem tam dostal setting.
Dál jsem rozchodil i mount sdílené složky kterou mám nastavenu na NAS Synology DS212-
To ještě jede. Dostanu se v mediaplayer do složky a teď ten problém =
mám tam nazkoušku aji mkv aji AVi seriály a vždy když to potvrdím tak to spustí tak na 2s načítání jakoby ale nerozjede se a vyzkočí to zpět , když to takhle udělám několikrát tak to akorát vyhodí ERROR a musím restart přes držení tlačítka vypnout.
Ještě pro doplnění na předchozím firmware ( což teda tragedie rychlost a přepínání ) to aspoň načítalo sice se to sekalo obraz ale jelo to nějak.....
V čem mohu mít problém ?? Prosím poraďte. Chtěl bych na něco koukat jsou Vánoce a nic.
Do tv to mám zapojeno přes HDMI-
Díky moc a všem zároveň přeji hezké svátky
Lukáš
PS : ještě není třeba potřeba nahraát nějaké pluginy ( codecy )
Dál jsem rozchodil i mount sdílené složky kterou mám nastavenu na NAS Synology DS212-
To ještě jede. Dostanu se v mediaplayer do složky a teď ten problém =
mám tam nazkoušku aji mkv aji AVi seriály a vždy když to potvrdím tak to spustí tak na 2s načítání jakoby ale nerozjede se a vyzkočí to zpět , když to takhle udělám několikrát tak to akorát vyhodí ERROR a musím restart přes držení tlačítka vypnout.
Ještě pro doplnění na předchozím firmware ( což teda tragedie rychlost a přepínání ) to aspoň načítalo sice se to sekalo obraz ale jelo to nějak.....
V čem mohu mít problém ?? Prosím poraďte. Chtěl bych na něco koukat jsou Vánoce a nic.
Do tv to mám zapojeno přes HDMI-
Díky moc a všem zároveň přeji hezké svátky
Lukáš
PS : ještě není třeba potřeba nahraát nějaké pluginy ( codecy )
- Juraš
- Nováček
Re: AZBOX HD PREMIUM + a NAS přehrávání filmů
A máš to v NAS nasdilene pro AZbox po preinstalovani na E2 se ti to asi změnilo. :-)
Vu+ Uno 4k SE DVB-S2X, AZBox HD Premium + ,,tuning" / Open RSI 3.0, WD 1 TB WD10EVDS Green Power. WD 500GB for AV in NAS Zyxel NSA310 / Ferguson Ariva 203 / TV LG 60PZ250, Panasonic TH-42PX80EA / E85 multifocus 1W+13E+19,2E+23,5+28,2 Skylink
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
nahrál si opravu mediacentra s rtiupdate?
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
- Nováček
Odpovedi , tak na nasu to mam nastavene Ted tak to mam jako guest bez hesla abych to videl na vsem. Adresář vidím a i filmy akorat kdyz je spustim tak se nespusti a vyskoci to do dvou vterin ven
Druha odpoved , update na mediacentrum nainstalovany nemam, nikde jsem o tom necetl, muzes mne tu napsat odkaz kde to stahnu hned to vyzkousim. pripadne kratky popis jak udelat update.
Diky moc
Druha odpoved , update na mediacentrum nainstalovany nemam, nikde jsem o tom necetl, muzes mne tu napsat odkaz kde to stahnu hned to vyzkousim. pripadne kratky popis jak udelat update.
Diky moc
-
- Nováček
Firmware jsem stahl odsud v rti core 1.5.3
http://azupd.ath.cx/fw/
Tak nevim jestli obsahuje updatenebo posledni verzi media centrum
http://azupd.ath.cx/fw/
Tak nevim jestli obsahuje updatenebo posledni verzi media centrum
-
tommix
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Stlač modré tlačítko a tam máš RTI update
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T - BH - HDD 1TB + DVD mech.
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
AZBOX Premium
-
- Nováček
Modre tlacitko to me nenapadlo vubec hlavne ze mam dreambox :)
Prosim te jezte pod nim co presne pod kterou polozkou udelat update ? Diky moc
Uz jsem nasel...tak je tam jeste neco zajimaveho co naistalovat z techto polozek??
Prosim te jezte pod nim co presne pod kterou polozkou udelat update ? Diky moc
Uz jsem nasel...tak je tam jeste neco zajimaveho co naistalovat z techto polozek??
-
tommix
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ak máš nainštalovanú E2, tak tu sa dozvieš viac:
viewforum.php?f=254
viewforum.php?f=254
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T - BH - HDD 1TB + DVD mech.
AZBOX Premium
AZBOX Premium
-
- Nováček
Tak jeste jeden dotaz. Update udelan a videa uz j3dou ale jen neco. Najel jsem na jeden adresar anez se mi ukaze v nem soubor tak zelena obrazovka a chyba a musim tvrdy restart.
Co to muze zpusobovat ? Nazev adresare ? Nebo neco takoveho ? Prozmenu pred5im jsem se do nej dostal a neslo spustit ted se tam ani nedostanu a chyba.
Zepta,m se jeste jinak dival jsem se na novinky ted napr. Multimedialni centrum evolve infinity . Ma smysl do toho jit nebo to dokaze azbox zastat ? V prehravani souboru?
Tak chybanaskakuje se zelenou obrazovkou i u jinych souboru ktere chci spustit
Co to muze zpusobovat ? Nazev adresare ? Nebo neco takoveho ? Prozmenu pred5im jsem se do nej dostal a neslo spustit ted se tam ani nedostanu a chyba.
Zepta,m se jeste jinak dival jsem se na novinky ted napr. Multimedialni centrum evolve infinity . Ma smysl do toho jit nebo to dokaze azbox zastat ? V prehravani souboru?
Tak chybanaskakuje se zelenou obrazovkou i u jinych souboru ktere chci spustit
-
- Nováček
Zajimavy opravdu se mu nelibi nazvy a blbosti v nich jen jsem to zjednodusil i nazev slozky i souboru a uz to nacetl....akorat ma teda tezke problemy s rychlosti 1080p se po chvili vzdy doseka a nez zase rozjede ...nejaka pomala sitovka...hruza.nrmuze nic fungovatv kompletu aby clovek mel miliona zarizeni a k tomu ovladacu.
- Juraš
- Nováček
V názvech nesmí být hačky a čárky. Já mám 100ovkovou síť a jedou mi MKV bez problémů. Zkus před spuštěním MC mít prepnuto na program který není HD a který jede z karty. :)
Vu+ Uno 4k SE DVB-S2X, AZBox HD Premium + ,,tuning" / Open RSI 3.0, WD 1 TB WD10EVDS Green Power. WD 500GB for AV in NAS Zyxel NSA310 / Ferguson Ariva 203 / TV LG 60PZ250, Panasonic TH-42PX80EA / E85 multifocus 1W+13E+19,2E+23,5+28,2 Skylink