UNKNOWN CARD (0000)

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 4 poděkování

UNKNOWN CARD (0000)

Příspěvek od Bond »

Mam kartu modru cryptoworks aj Irdeto-ICE (podotykam ze je to nie karta Ice vymena, ale cisto nova Iredeto ICE), ktoru som posledne v pohode pouzival cca 2 mesiace. No asi tak v stredu mi z nicoho nic prestala fungovat. Idu len volne programy. Ked vytiahnem a zasuniem kartu tak mi stale pri zapnutom multicase vypisuje "UNKNOWN CARD (0000). Skusil som preinstalovat cely prijimac no stale to iste. Vyskusal som preinstalovat pluginy aj na modru kartu, no aj tu mi vypisuje to iste. Neviete mi prosim pomoct, kde moze byt chyba? Skusal som aj niekolko krat aj reautorizaciu oboch kariet a vysledok furt ten isty. Prosim pomozte!

GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 6.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: UNKNOWN CARD (0000)

Příspěvek od Bond »

Tak sa mi podarilo zatial rozchodit modru kartu cryptoworks, zajtra sa pokusim rozchodit Irdeto-ICE.

GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 6.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: UNKNOWN CARD (0000)

Příspěvek od VTronik »

Bond píše:Mam kartu modru cryptoworks aj Irdeto-ICE (podotykam ze je to nie karta Ice vymena, ale cisto nova Iredeto ICE), ktoru som posledne v pohode pouzival cca 2 mesiace. No asi tak v stredu mi z nicoho nic prestala fungovat. Idu len volne programy. Ked vytiahnem a zasuniem kartu tak mi stale pri zapnutom multicase vypisuje "UNKNOWN CARD (0000). Skusil som preinstalovat cely prijimac no stale to iste. Vyskusal som preinstalovat pluginy aj na modru kartu, no aj tu mi vypisuje to iste. Neviete mi prosim pomoct, kde moze byt chyba? Skusal som aj niekolko krat aj reautorizaciu oboch kariet a vysledok furt ten isty. Prosim pomozte!
Reautorizace karty nemá smysl, pokud box kartu nepozná. Možná příčina kromě chyby v SW boxu může být například i ve špatném kontaktu karty ve čtečce.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“