Nefunkcni xcam

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
jaywee
Nováček
Nováček

Nefunkcni xcam

Příspěvek od jaywee »

Cau chlapi,

daoufam, ze nebudu za blbce, ale od dopoledne tady hledam jak rozchodit zaptky xcam. Prehral jsem FW na 1.09.20 a v xcam Config mi zmizelo "nastaveni". Kdyz dam pripojit xcam Client, tak mi to napise: [1] newcamd checking ... a pak to napise: Can not start any client.

Pouzivam kartu Skylink.

Netusite, co by to mohlo byt. FS-9100 jsem dostal nastavenou, ale evidentne neodbornou manipulaci jsem to pos..l.

Diky za rady.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkcni xcam

Příspěvek od grantec »

chyba ti tam subor s pismom. ma priponu *.ttf.
Pozri do /var/bin ci tam je, ak nie tak ho dopln.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
jaywee
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaywee »

Diky za radu ;-) Chci se zeptat, netusis, jak se dostat do tech adresaru, kdyz jsem na Applu? Nasel jsem nejake programky, ale vsechny byly na Windowsy :-(
Myslim, ze kdyz jsem ten pugin nahraval, tak tam ten soubor sfam.tf byl, ale jestli se nahral nevim jak zkontrolovat. Vzhledem k tomu, ze jsi profik, tak se asi nezkontroloval, kdyz to nefunguje.
Ja jsem se snazil dbouchat tam nejaka "data" do xcam serveru pres ovladac, ale to nezabralo. Ted si rikam, proc jsem se na to nevykaslal :-(
Diky za pomoc, J.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Na MAC je to dost zlozite,ale staci ked stiahnes nejaky program s podporou Samby. FTP ma aj MAC - ale pouzitelne programy su platene a tie free -stoja za hovno. Riesil som cez Team jeden box - majitel mal MAC - dost neprakticky system na pracu s Linuxom. MAC je vlastne antilinuxovy.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Dá sa to jednoducho vyriešiť naištalovaním Windowsu do jabĺčka. Potom len prepneš operačný systém, urobíš si čo potrebuješ a vrátiš sa k pôvodnému zvieratku od apple

PS: Ešte sa to dá vyriešiť tak že ten Xcam - resp. konfigurák - si upravíš niekde vo windowse a nainštaluješ už komplet plugin aj s prístupmi

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9100PVR“