Streaming - funguje len obcas

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
jiva
Nováček
Nováček

Streaming - funguje len obcas

Příspěvek od jiva »

Chcem poprosit o radu. Streamovanie mi funguje zahadne len obcas a neviem co ho brzdi.
Mam router TP LINK TL-WR1043ND (N-Wifi, Gigabit) (skusal som aj ine ). AZ-BOX Premium aj PC pripojeny kablom.
siet ma IP 192.168.1.* . Stream v boxe pustam 224.1.1.100:9000 . V Boxe je interny HD. Obcas stream ide bez problemov ked je PC cez kabel, aj cez wifi. Chodi to vsak len prilezitostne a neviem za akych podmienok nabehne. Zapnem najprv stream v boxe a potom VLC v PC, (obcas ide vacsinou nie). ak nejde, skusim restartnut box (VLC je spustene) a po restarte boxu stream obcas nabehne. Sprava sa to divne. FW v boxe som skusal 5306 aj 4890 vzdy preinstalovany podla postupu s tovarenskym nastavenim, formatom ... . Je FW kde chodi stream spolahlivejsie?
Dakujem za odpoved

hakizu
Nováček
Nováček

Re: Streaming - funguje len obcas

Příspěvek od hakizu »

Asi by som v tvojom pripade nehladal chybu v azboxe ale skor router/PC. Skontroluj si ci ti to nemoze blokovat nejaky firewall. Mne ide streaming spolahlivo vo FW4890, spociatku som mal tiez problemy ho rozbehat na PC/win7 napokon som prisiel nato, ze mi ho blokoval Eset Smart Sekurity. Cudne je, ze sa ti to niekedy rozbehne po restarte AZ..?? VLC daj tiez posledny.
Vela zdaru!

AzBox HD Elite, wavefrotier T90, DM500, Ariva 120C
vladino001
Nováček
Nováček

Příspěvek od vladino001 »

tiež mi to na tom FW ide ale ked spustim stream na AZboxe tak na pc vidim že prijimam okolo 500-600k a ked to vtedy nejde viem že je chyba v pc.... ak nic neprijimam tak je chyba v boxe... cekujem si to cez NetMon&Stat alebo aj vo win sa to da :-)
samozrejme Firewall vypnutý/výnimka :-)

AZbox HD Elite OpenRSI - OpenPLI 2.1 with kernel 2.6
19,2 a 23,5 , Skylink ICE , Oscam 1.20 build 7365 CardServer
AB IPBox 9900HD , AB IPBox 55HD , AB Cryptobox 400HD ,AB Cryptobox 500HD, Ferguson Ariva 200
jiva
Nováček
Nováček

Příspěvek od jiva »

Tak som sa trochu posunul dalej. Problem so sietou a PC som skrtol. Zistil som, ze nekodovane stanice idu vzdy
bez problemov. Stream ide pekne na viac PC naraz. Problém je pri kodovanych staniciach, kde stream obcas ide,
obcas nejde a rovnako sa sprava aj nahravanie kodovanych programov na interný HDD. Obcas nahrava bez problemov, obcas nahra len kratky subor. Vyzera, ze robi problem mgcamd 1.35A pouzity s Newcs. Je jedno ci idem na internu kartu, alebo zdielanu zo siete.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“