rescue mode AZ premiu HD a čo ďalej

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
kubav
Nováček
Nováček

rescue mode AZ premiu HD a čo ďalej

Příspěvek od kubav »

nainštaloval som image E2 3.0.3 path.bin inštalácia prebehla rebootol sa box.
Potom som spustil azup.exe a pri inštalacií napíše že nemôže nainštalovať kernel a skončí. nemôžem s tým pohúť čo ďalej.
Na disp.píše rescue mode a IP adresu
Pomôžte prosím.
Telnetom sa do boxu dostanem

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: rescue mode AZ premiu HD a čo ďalej

Příspěvek od schmegea »

Pokud chceš instalovat enigmu tak si nainstaluj image RC12, nazev souboru s image je E2 (http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 256&t=7462), obsahem balíku je i azup potřebný pro instalaci. Já pro instalaci používám Jazup 2.2 (koukám, že jsem ještě nedal do utilit-už jsem napravil) (http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 826#p61826).
postup
přepneš box do rescue módu na displeji máš IP boxu (to jak píšeš máš, to je správně)
pustíš Jazup, dáš search IP měla by se zobrazit IP co je na displeji, dvakrat na ni klikneš a objeví se nahoře v poli IP azboxu
zaškrtneš format extended partition (pokud používáš dom než 256MB nemusíš, pokud větší tak v dalších instalacích už nezaškrtávej, já používám 32GB a mám na DOMku nahraný celý nastavení boxu a tak už tuto partition neformátuji v následných instalacích E2)
pak zmáčkneš update E2 otevře se ti okno kde najdeš soubor s image (uložen na HDD PC-nebo kdekoliv jinde ve tvé síti - ne na flash v boxu - název je E2)
Pak už jen sleduješ aktualizaci
restart - nastavíš enigmu - koukáš
snad jsem to v rychlosti vysvětlil správně :89:

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“