nový transpondér 11895

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
mak
Nováček
Nováček

nový transpondér 11895

Příspěvek od mak »

zdravým
mam problem nemozem najst na svojom hd box 9100 tento transponder 11895 ktory uz vysiela ...skusal som ladit aj manualne aj automaticky a nenaslo mi ho .neviem kde je chyba co robim zle mam kartu skylink standard HD (ICE) a soft. 8.83 MCAS neviem .
az mi vie niekto poradit ako najst tento konkretny transponder budem mu moc povdacny ....DAKUJEM :95:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: nový transpondér 11895

Příspěvek od dempsey »

Pokúsim sa rozumne odpovedať na túto otázku aj keď zrovna sledujem program z tohoto transpondéra ...
Neštandartné sú akurát dva kanály ktoré Hdbox nenaskenuje a to Spektrum HD a HBO Comedy ktoré napr. AZ HD normálne naskenuje momentálne ako Novinka a Novinka HD - zvyšok normálne funguje

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od baranček »

11895 27500 V-schválne som vymazal všetky naladené programy a následne znova naladil.Ladenie prebehlo v poriadku.Poznámka-Všimni si či v sekcii typ vyhľadávania nemáš náhodou nastavené len nekódované ak ano to treba zmeniť na - len TV.Ak máš dostatočný signál mne ukazuje úroveň 93 kvalitu 80 tak nevidím problém.

VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
mak
Nováček
Nováček

Příspěvek od mak »

baranček píše:11895 27500 V-schválne som vymazal všetky naladené programy a následne znova naladil.Ladenie prebehlo v poriadku.Poznámka-Všimni si či v sekcii typ vyhľadávania nemáš náhodou nastavené len nekódované ak ano to treba zmeniť na - len TV.Ak máš dostatočný signál mne ukazuje úroveň 93 kvalitu 80 tak nevidím problém.

skusal som znovu ale stale nic tranponder mi sice nasiel ale ziadne stanice su tam neni a mal som nadstavene na -len TV,tak tam chyba nie je ......tak neviem ,inak mi ide vsetko dobre vsetky stanice nasllo len tieto nie s toho noveho tranpondera :cry:

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ked provider nevysiela vsetky potrebne identifikatory, stanica sa nemusi zobrazit v zozname programov, to ale neznamena, ze naladena nieje ! Akonahle pribudnu komplet identy pre uvedene programy- TV stanice zazracne pribudnu. Nieje to chyba. Je to vlastnost.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
mak
Nováček
Nováček

Příspěvek od mak »

grantec píše:ked provider nevysiela vsetky potrebne identifikatory, stanica sa nemusi zobrazit v zozname programov, to ale neznamena, ze naladena nieje ! Akonahle pribudnu komplet identy pre uvedene programy- TV stanice zazracne pribudnu. Nieje to chyba. Je to vlastnost.
Dakujem za vysvetlenie mozno tam bude chyba :87:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9100PVR“