Anysee E7 S2

Flash FW Klasické CRT, LCD, Plazma. Sat. karty.Pc karty.a vše kolem.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Anysee E7 S2

Příspěvek od grantec »

aj tu kartu mas ? co je tam za citacka ? ako sa hlasi ? kukal som na strankach vyrobcu ,ale ziadne info o tom tam nebolo. Dufam,ze menu je aj v anglictine . :D

satcentrum
Nováček
Nováček

Příspěvek od satcentrum »

Nemam ale kupil som tu E30 S2 plus - v original software cita Skylink aj CSLink karty CW aj ICE CW
Ale cital som, ze ide aj v ACamd - idem skusit. Ak to pojde, bude to super, lebo pouzivam DVB Dream + ACAMD+ MD Plug

satcentrum
Nováček
Nováček

Tak funguje to. Ide mi karta Skylink CW v DVB Dream (a v podstate v kazdom lepsom programe, ktory podporuje MD pluginy - ProgDVB,atd...). Treba k tomu poslednu verziu ACAMD (v0.6.2.0) a k tomu bud SPlug(Ver 1.1.1.2) alebo AnyCam. Nic netreba konfigurovat, staci len zapnut v ACamd citacku Anysee.

Vraj sa da aj zazdielat pomocou CCCam resp NewCam, to som vsak neskusal.

Na citanie karty netreba mat ziadnu dalsiu externu citacku (Phoenix, Smargo a pod).

Pozor> novsie verzie Splug (v2) nefunguju.

satcentrum
Nováček
Nováček

Na polskych weboch maju Anysee E7 S2 CI+CR (teda aj s citackou kariet - mam to potvrdene aj priamo od predajcu!) za skvelych 98 Eur (116,55 s postovnym - kurier GLS). Tak som jednu objednal, mala by mi prist najneskor o tyzden. Potom sem hodim svoje skusenosti.
Ked to porovname s inymi USB kartami, tak vacsinou sa vyrabaju len s CAM modulom (napr. QBOX) v cene od 100 Eur. Nizsi modul Anysee E30 S2 (tj bez CAM modulu, len s citackou kariet) sa predava od pribl. 70 Eur atd. Takze je to velmi zaujimava ponuka.

Este co sa tyka tej Anysee E30, uvediem zopar skusenosti s nou po niekolkych mesiacoch:
- karta ma problemy s transporderom 12525 V (tj programy Ceskej televizie a TV Prima)
- niekedy nejde karta na 1. krat spustit
- pri prepinani kanalov prestane niekedy fungovat, treba restart aplikacie
- pre dialkovy ovladac treba do programu DVB Viewer zohnat specialny plugin anysee.dll (a v nastaveniach vstupu manualne nakonfigurovat jednotlive tlacitka). V programoch DVB Dream a ProgDVB nastastie uvedeny problem nie je.

Vsetky uvedene negativa sa vyskytuju pri pouziti povodnych ovladacov z originalneho CD, s novsimi nefunguje karta vobec. Takze uvidime, ci novsia E7 bude mat tieto nedostatky vychytane...

P.S. Kartu som uhradzal cez Paypal, neoplati sa to kupovat na dobierku, lebo kurier resp. predajca si nahodia vlastny kurz (inak by stala 130 Eur vratane postovneho).

satcentrum
Nováček
Nováček

Tak karta mi dorazila za 3 dni a mam s nou aj pozitivne aj negativne skusenosti.
Obrázek
+ V programe DVB Viewer Pro pracuje bezchybne, vratane citacky kariet (pouzil som karty Sk*link 0D03 aj 0D96 a pluginy ACamd+SPlug).
+ Funguju aj pluginy na zdielanie a emu.
+ Okrem toho sa na rozdiel od starsej E30 neprehrieva.
+ Funguju originalne ovladace z prilozeneho CD aj najnovsie z webstranky vyrobcu.

- Nepodarilo sa mi vsak kartu rozchodit v programoch DVB Dream a ProgDVB, mozno potrebuju preinstalovat resp. preinstalovat cely Windows.

P.S. Este dodam, ze vsetko bolo testovane pod Win XP 32-bit

satcentrum
Nováček
Nováček

Tak som skusil kartu vo Windows 7 64 bit a znovu ziadna slava. Funguje len so starym ovladacom z 25.3.2011, stiahnutym zo stranky vyrobcu, aj to vseliako:
- v DVB Viewri Pro v4.9 ide znova super
- v ProgDVB 6.8 sice ide ale nefunguju pluginy (kvoli 64 bit OS) ani dialkovy ovladac
- ostatne programy - DvbDream a dokonca aj originalny program od vyrobcu padaju.

Este zajtra skusim 32 bitove Windows 7, mal by fungovat min. aj ProgDVB s pluginmi.

basenzi
Nováček
Nováček

Příspěvek od basenzi »

Chci se zeptat tak si spokojeny s tímto výrobkem .. chápu-li dobre tak skylink ICE v tom funguje bez problemu .. k windows media cenrum by to melo fungovat super

satcentrum
Nováček
Nováček

Maximalna spokojnost. Kupil som aj QBOX ktora ma len CI modul ale Anysee je ina liga. Urcite odporucam.

Este existuje aj interna obdoba - zasuva sa do PCI resp. PCI-e slotu - ale nema ziadne kontakty ale sa pripaja pomocou interneho kabla na zakladnu dosku. Nebudem tu uvadzat link, aby som nedostal ban za reklamu, ale kartu najdete na polskych weboch pod nazvom "Anysee E7 PS2 CI Plus CR+CI" (teda namiesto S2 je v nazve PS2). Da sa zohnat od 94.47 Euro

satcentrum
Nováček
Nováček

Obrázek
Oprava - podla aktualneho kurzu stoji 88,- Euro.

(Okrem toho sa da kupit aj stara interna "Anysee E30 PS2 Plus PCI CX" za 73,- Euro, ktora ma len citacku kariet - ale uz sa nevyraba a len sa dopredavaju posledne kusy. Ta je ale o nieco drahsia nez jej externa varianta, takze zalezi na zakaznikovi, ci to chce pripojit k notebooku alebo do HTPC)

bapalo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bapalo »

Len sa prípájam -vlastním Anysee E7 S2 CI Plus CR+CI pripojenu na ASRock 330HT a maximálna spokojnosť .

Anysee E7 S2 CI Plus CR+CI ,Amiko SHD-8900 Alien, HD-BOX FS-9105 PVR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
Odpovědět

Zpět na „CAM Moduly, Tv, Pc a Sat.Karty“