Rychlost prepinania v Enigme 3s ?!

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
dublaha
Nováček
Nováček

Rychlost prepinania v Enigme 3s ?!

Příspěvek od dublaha »

Skusam rozchodit Enigmu RC4 na mojom AZbox Elite, ale napr. co sa tyka prepinania, tak rychlost je cca 3s co je priblizne rovnake ako pod orig. fw. Mam naistalovany OSCAM a pouzivam kartu Skylink 0D03. Rychlost prepinania je rovnaka aj pri sharingu a dokonca FTA prepina tiez priblizne 2,5s. Chcem sa spytat, ci sa to takto sprava vsetkym, alebo mam len ja nieco zle nastavene.
Za odpovede vopred diky.

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost prepinania v Enigme 3s ?!

Příspěvek od schmegea »

Nevím jak u originálního FW(čekalo se i 5 a více), ale do 3s to přepíná asi všem na E2 RC4. Což se mi zdá víc než dobré.
Takže bych to bral jako normální

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
dublaha
Nováček
Nováček

Příspěvek od dublaha »

Dakujem za reakciu, ale pripada mi to zvlastne, pretoze prve verzie Enigmy prepinaly (vtedy len FTA) okolo 1s.
Takze moj prijimac s fw. 4890 prepina vlastne rovnako rychlo ako posledna Enigma.
Potom ale otazka, preco vlastne prechadzat na Enigmu? Su tam nejake lespie moznosti ako na orig. fw? Mne sa napr. nepodarilo rozchodit pod tou poslednou Enigmou ani ext. HDD.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Jasne, aj offico fw ma svoje vyhody a kto ho pouzival dlhu dobu a nepozna napr. E2 z DM, tak sa mu moze zdat E2 komplikovana. Zase naopak, pouzivatelia co su zvyknuti na E2 a uvidia menu offico fw azboxu, tak su zhrozeni, ze co to je, hlavne sa im nepaci channel list s epg. V E2 toto nema chybu, hlavne po grafickej stranke. (v prilohe prikladam priklad jedneho pluginu - cool tv guide)
Vyhody E2 su jasne, vyhody offico fw su tiez jasne, treba aby si kazdy kto chce, skusil aj aj a sam sa rozhodne co bude pouzivat. Len dodam, ze E2 pre azbox este nie je dorobena na 100%, este ju caka dlha cesta.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

E2 přepíná stejně rychle stále u origo se muselo občas vypínat.
E2 má dle mého názoru větší možnosti na využití potenciálu Azboxu, pokud ho máš i jen na sledování TV tak i propracování EPG u E2 je perfektní(cooltvguide).
Já origo FW nemám už od listopadu, jsem s E2 nadmíru spokojený a jelikož mám i dreama tak vlastně i zvyklý. Zpět na origo už nikdy nepůjdu už jen to, že třeba youtube funguje stále a nemusí se kvůli změně na serveru youtube vydávat nový FW.
Je to, ale jen můj subjektivní názor. :89:

koukám vikino byl rychlejší

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
dublaha
Nováček
Nováček

Příspěvek od dublaha »

No mate pravdu.
Rychlost prepinania asi naozaj nie je najpodstatnejsi parameter. Napr. to EPG vyzera fakt perfektne. Mohli by ste mi poradit ako to rozchodit? Mam uz nainstalovane crossepg-oe 1.6_0.6.0-svn-196 aj cooltvguide 2.0.11 aj picony, ale stale sa mi epg zobrazuje len pre niektore stanice (napr. CT1, CT2) ale ostatne su prazdne. Co mam robit aby som mal celu ponuku povedzme pre SKYLINK resp. UPC? Nie je k tomu nahodou potrebny pripojeny HDD, lebo ten tiez neviem uz druhy den rozchodit.

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

v nastavení cros epg nastav stahování epg pro skylink v xmltv a xepgdb providers. pak už jen downloadnow a do 2 minut máš epg všude
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Aby sme sa drzali temy, tak prepinanie v poslednej RC4 este nie je na dobrej urovni. Mam otocene na 0,8W a prepinanie 2-3 sek bezne. U HD je to este horsie, zvuk nabehne hned, ale na obraz treba pockat. Aj to samotne prepinanie tak, ze sa obraz zastavi a nasledne sa zmeni na prepnuty, nie je to prave orechove..

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
dublaha
Nováček
Nováček

Příspěvek od dublaha »

schmegea píše:v nastavení cros epg nastav stahování epg pro skylink v xmltv a xepgdb providers. pak už jen downloadnow a do 2 minut máš epg všude
Dakujem, uz mi to ide, mal som zaskrtnutu len jednu polozku, nie obe.
Ked si taky zbehly, mozem sa na tomto mieste opytat aj na ten moj HDD? Mam ho pripojeny cez USB, prehravat z neho filmy viem, ale nahravat na neho sa neda. Neviem ho ani inicializovat, stale mi vypisuje "Unable to initialize harddisk. Error: Mount failed".
Otazku mam tiez v viewtopic.php?f=263&t=6884

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“