Chybová hláška ERR:0x01
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Chybová hláška ERR:0x01
Prosím o radu.Po stiahnutí najnovšieho fw 1.08.65 cez Porter,ktore brebehlo cele a zapnutí prijímača mi napísalo hlášku ERR:0x01.Predtým som riadne vymazal VAR a urobil tovar. nastavenie.Može byť chyba že som poňom[tovar.nastavenie]ešte použil Delete stored pozition? A následne nahral nový fw? Robil som to v domienke,že uvolním viac miesta pre nový fw.Niekde tu na fore bolo otom písane.Prosím kde som spravil chybu? A ako sa da odstránť? Predtym som tam mal fw 1.08.22 a mam aj zalohu sys.subor.
Naposledy upravil(a) pofino dne 07 pro 2010, 15:45, celkem upraveno 1 x.
HdboxFS9200/Fw Test/loader1.54/karta Skylink ICEvýmena/LacieRikiki 640gbHdd
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chybová hláška ERR:0x01
Ak by si všetko urobil správne tak by prijímač po reboote nabehol. Myslím si že si bol netrpezlivý a nepočkal si do konca upgrade.
Stiahni Porter a pošli tam fw cez rsko, alebo daj usb s fw do prijímača - stlač na prijímači šipku do prava a zapni ho / s tou stlačenou šípkou / vzadu kolískovým vypínačom. Na displeji by sa mala objaviť hláška o tom že našiel na usb fw. Robil som to dávno a iba raz a tak neviem ako sa to správa s súčasným fw, ale myslím že prenos sa potom spustí stlačením Ok na prijímači.
Ak by to nešlo tak cez rsko a Porter to pôjde určite
Stiahni Porter a pošli tam fw cez rsko, alebo daj usb s fw do prijímača - stlač na prijímači šipku do prava a zapni ho / s tou stlačenou šípkou / vzadu kolískovým vypínačom. Na displeji by sa mala objaviť hláška o tom že našiel na usb fw. Robil som to dávno a iba raz a tak neviem ako sa to správa s súčasným fw, ale myslím že prenos sa potom spustí stlačením Ok na prijímači.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Dempsey ďakujem Ti,prepáč že som tu nebol ked si písal ,ale mal som medzi dverami energetika.Pri tom Portri som naozaj počkal až do konca ,napísalo Complet.Ale skusim to stym USB čo ešte dnes stihnem ,lebo idem na nočnu, pripadne budem pokraćovať zajtra. Zatial srdečna vďaka za radu!dempsey píše:Ak by si všetko urobil správne tak by prijímač po reboote nabehol. Myslím si že si bol netrpezlivý a nepočkal si do konca upgrade.
-
- Mírně pokročilý
Asi si to nerobil cez porter = rs232 = seriovy kabel... taky ake mali mysi pred 10timi rokmi :)
Pri standartnom upgrade, cakas az kym sa to nevyrestartuje a nabehne. To plati, ci to upgrade-ujes cez siet, alebo usb.
Po seriaku sa to robi vtedy, ked je niekde problem. Vacsinou sa to stava pri upgrade, ak nemas dostatok miesta, vypadne prud, niekto sa hral s enigmou a nema nastaveny spravny ID OEM predajcu a konkretny model. Posledne z AAF toolov uz dokazu nahrat Maxiboot tak, ze netreba vracat ani povodny pri upgrade klasickeho image.
Ak si to robil cez porter tak preco? Mal si tam enigmu? Alebo si sa o to pokusal? Mas spravny OEM/model ID?
Pri standartnom upgrade, cakas az kym sa to nevyrestartuje a nabehne. To plati, ci to upgrade-ujes cez siet, alebo usb.
Po seriaku sa to robi vtedy, ked je niekde problem. Vacsinou sa to stava pri upgrade, ak nemas dostatok miesta, vypadne prud, niekto sa hral s enigmou a nema nastaveny spravny ID OEM predajcu a konkretny model. Posledne z AAF toolov uz dokazu nahrat Maxiboot tak, ze netreba vracat ani povodny pri upgrade klasickeho image.
Ak si to robil cez porter tak preco? Mal si tam enigmu? Alebo si sa o to pokusal? Mas spravny OEM/model ID?
-
- Nováček
Tak cez to USB to nešlo. Odskušal som to,podržal pravu šipku na ovl. a zapol vzadu vypínač.Stale je to ako predtym na začiatku. Po zapnutí prijímača napíše Loading 1.21 chvílu sa snaží bootovať a potom napíše ERR:0x01.Do menu sa nedostanem.Chcem skusiť tu druhu možnosť "stiahni porter a pošli tam fw cez rsko". Prosím vysvetli mi to bližšie.Je to myslene cez aktualiz.server reviservis?Ale na ten sa nedostanem keď mi nejde menu v prijimači.Prepáč ešte stále som lajk.Vopred ďakujem.pofino píše:Dempsey ďakujem Ti,prepáč že som tu nebol ked si písal ,ale mal som medzi dverami energetika.Pri tom Portri som naozaj počkal až do konca ,napísalo Complet.Ale skusim to stym USB čo ešte dnes stihnem ,lebo idem na nočnu, pripadne budem pokraćovať zajtra. Zatial srdečna vďaka za radu!dempsey píše:Ak by si všetko urobil správne tak by prijímač po reboote nabehol. Myslím si že si bol netrpezlivý a nepočkal si do konca upgrade.
-
- Nováček
Jerry aj tebe vďaka, ale použil som ten isty kabel RS232 ako keď som menil Fw povodne 1.08.97 za 1.0822 tak by malo byť spravne a to male miesto , oto som sa snažil aby bolo večšie ,ale vyzerá to fakt že je to preplnené.Enigmu zatial nemam ,HD Box9200 je klasicky nalavosvieti napis hdbox.Díky aj Tebejerry píše:Asi si to nerobil cez porter = rs232 = seriovy kabel... taky ake mali mysi pred 10timi rokmi :)
-
- Mírně pokročilý
Preco si to tam daval cez porter? Vies tam dat tu 1.8.22, tak aby Ti isla? Pouzi potom usb/siet na nahratie novsieho fw.
-
- Nováček
Jerry prosím Ťa je ešte nejaka možnosť ,lež pojdem zachvilu do prace chcem to vedieť,zajtra budem pokraćovať.Vďaka Tu 1.0822 som tam dával ešte v Juli a odvtedy som nerobil s fw nič až dnes a cez usb mi teraz neide. Cez porter som to daval,lebo som to mal odskušane anepočítal som s tymto problemompofino píše:Jerry aj tebe vďaka, ale použil som ten isty kabel RS232 ako keď som menil Fw povodne 1.08.97 za 1.0822 tak by malo byť spravne a to male miesto , oto som sa snažil aby bolo večšie ,ale vyzerá to fakt že je to preplnené.Enigmu zatial nemam ,HD Box9200 je klasicky nalavosvieti napis hdbox.Díky aj Tebejerry píše:Asi si to nerobil cez porter = rs232 = seriovy kabel... taky ake mali mysi pred 10timi rokmi :)
-
- Mírně pokročilý
jaj, on Ti nevie najst USB? To bolo v nejakych fw, stacilo ho mountnut a bolo to v pohode. (samozrejme musis to zvladnut v telnete). dmesg, zistis pod akym device mas strceny disk a mount /dev/<menodisku> /mount/USB1 (ci kde to v hdboxe je). A nepotrebujes porter. Sfunkcni si tu .22 a potom pouzi USB na upgrade.
-
- Nováček
Dempsey myslíš že naozaj neprebehlo uplne nahratie fw cez porter ? Porter síce zahlásil "Complet" a prijímač napísal "100%"a ja som potom hneď vypol prijímač vtom,že je všetko v poriadku.Myslím si, že toto mohla byť chyba.Nepametám si keď som tam v juli dával fw1.08.22 cez porter, či som čakal ešte na nejaku hlášku,alebo reštart.Prosím Ťa čo sa stane, keď to celé zopakujem cez ten porter, pokiaľ by to šlo a vyčkal by som? Nezaplnila by sa pameť?Pýtam sa najprv Teba na tuto možnosť. Zdá sa mi jednoduchšia.Jerry mi radí mount USB cez telnet. S telnetom som ešte nerobil,ale naučím sa.Inak USB je v poriadku používam ho na prenos doVAR. Ďakujem Ti za každu radupofino píše:Tak cez to USB to nešlo. Odskušal som to,podržal pravu šipku na ovl. a zapol vzadu vypínač.Stale je to ako predtym na začiatku. Po zapnutí prijímača napíše Loading 1.21 chvílu sa snaží bootovať a potom napíše ERR:0x01.Do menu sa nedostanem.Chcem skusiť tu druhu možnosť "stiahni porter a pošli tam fw cez rsko". Prosím vysvetli mi to bližšie.Je to myslene cez aktualiz.server reviservis?Ale na ten sa nedostanem keď mi nejde menu v prijimači.Prepáč ešte stále som lajk.Vopred ďakujem.pofino píše:Dempsey ďakujem Ti,prepáč že som tu nebol ked si písal ,ale mal som medzi dverami energetika.Pri tom Portri som naozaj počkal až do konca ,napísalo Complet.Ale skusim to stym USB čo ešte dnes stihnem ,lebo idem na nočnu, pripadne budem pokraćovať zajtra. Zatial srdečna vďaka za radu!dempsey píše:Ak by si všetko urobil správne tak by prijímač po reboote nabehol. Myslím si že si bol netrpezlivý a nepočkal si do konca upgrade.
-
- Nováček
Pokud jsem dobře četl, tak dempsey psal, aby jsi stiskl a držel šipku vpravo na přístroji, ne na dálkovém ovladači. Nevloudila se chybička tady?
-
- Nováček
Jaj díky Urbji Vďaka nevšimol som si toUrbji píše:Pokud jsem dobře četl, tak dempsey psal, aby jsi stiskl a držel šipku vpravo na přístroji, ne na dálkovém ovladači. Nevloudila se chybička tady?
-
- Nováček
Urbji aj takto je to stále rovnako.Ale aj tak dík za upozorneniepofino píše:Jaj díky Urbji Vďaka nevšimol som si toUrbji píše:Pokud jsem dobře četl, tak dempsey psal, aby jsi stiskl a držel šipku vpravo na přístroji, ne na dálkovém ovladači. Nevloudila se chybička tady?
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ak pise chybu cislo 1 , treba stiahnut novu verziu sw - z ineho uploadu a nahrat to cez porter znovu.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Ďakujem Grantek urobím to. Takže sa nemusím báť a pustím to znova cez ten porter? Velmi ďakujem !grantec píše:ak pise chybu cislo 1 , treba stiahnut novu verziu sw - z ineho uploadu a nahrat to cez porter znovu.
Pol roka tu študujem, dufam že Vám všetkym tu budem aj ja raz nápomocny Vďaka všetkym!