newcs ice

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

newcs ice

Příspěvek od grantec »

kto ma chut a kartu - moze odskusat .
skylink ICE , newcs a skombinujte trebars s mgcamdom.
:arrow: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 557#p51557

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
PetrT30 Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: newcs ice

Příspěvek od PetrT30 »

<mhz>500</mhz>
Nemá být 350?

AZBox Premium-E2
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

skutocne irdeto ide na vyssej , hento cudo (ICE skylink) moze mat kludne 5,00MHz - nic sa nestane.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Tento newcs umí i CRW karty, třeba CSlink?

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

mne na tom nesla ani 0D03 - ale v inom prijimaci. Musis vyskusat. Ja mam enigmu v azboxe a tato oprava - to som len vyskusal postup, ktory funguje na inom boxe. Riesenie pochadza povodne od Foga - ale on by sa samozrejme nezahadzoval s upravou pre azbox - na to je prilis silny dreamboxak a velky odbornik .

mayo
Nováček
Nováček

Příspěvek od mayo »

Ja som sa najprv tak potesil, ze mi to ICE nestastie konecne prestane ist na nervy. Ze len jednoducho nakopirujem novy binar newcs a basta. No.. ale ono to neide. Takze... takze idem studovat co robim zle a co mam urobit aby to neslo. Toto pisem len aby si niekto tak naivne ako ja nemyslel, ze to je tak trivialne. No.. a aby ste vedeli env. v ktorom to neslo:
azbox p+ fw: 0.9.5020
plugins zo zalohy od Demsey, newcs je prepisane týmito novými
module.seq:
#MultiCAS
mgcamd
newcs

Tak som skusil prepisat aj tie configy tymi z prilohy a vysledok rovnaky. Prava na soft 755, configy 655. A uz ma nic ine nenapada ako dalej studovat forum.

azbox premium HD+ fw: Open RSI 3.0, ICE karta, dobrá plazma na HDMI
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování

Příspěvek od 005jon »

testoval som CSlink 0D0F kartu našlo Newcamd Port: 20000 | CAID: 0D0F | Reader: 0 (upper)
aj sa pripojil k Mgcamd ale ten už kartu nemohol rozpoznať

newcamd route 0000:dummy:127.0.0.1:20000:newcs EMM ON online

newcs-ice je určený len pre karty ICE

tak som vám spravil aspoň inštaláciu z USB

Inštalácia z USB
Rozbaľ *rar nachádzajú sa tam dva súbory (newcs.tgz + Camd.lst )
Ulož na USB a inštaluj
Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

mayo
Nováček
Nováček

Příspěvek od mayo »

OK.

Tak sa mi to podarilo rozbehat. Neviem v com presne bol problem, ale ked som upgradoval mgcamd 1.34c na 1.35a, tak sa to rozbehlo. Ono.. mohlo to byt aj v configoch, ale som rad, ze to bezi.

romko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od romko1 »

Stiahol som si dany newcs-ice nahral na USB kluc a nainstaloval. Pridal som z netu (http://www.azboxworld.com) najnovsi mgcamd v1.6.13 a Multicas zakazal..
Aktivoval zltym tlacitkom dane plug-iny a nic.... :51:
Pustil som STV1 (CT1) a nechal cca. 30minut bezat a nic...stale ZAKODOVANE!!!
Kde dokelu robim chybu?? :12: Mam bielu ice kartu...a pod Multicasom ide avsak len mesiac a ked pridu nove zapisy sa zablokuje (treba odkodovat v inom STB).

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
mayo
Nováček
Nováček

Příspěvek od mayo »

To: romko1

Ak ti ide o to otravné zapisovanie na kartu, tak sme na tom podobne. Rozbehal som už na AZBOXe všeličo, no toto sa mi nepodarilo. Za cca 27 € som kúpil CI modul kde si nechávam prejsť zápis na kartu a potom to prešupnem do internej čítačky, kde mi funguje newcs + mgcamd. Stručný popis konfigurácií si nájdeš v mojom príspevku na linku: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... =60#p52313
Proste ignoruj tie časti, ktoré sa týkajú komunikácie server / klient s rôznymi IP adresami. Ono to vlastne i tak zostáva v jednom stroji na komunikácii newcs <-> mgcamd. Akurát to ide len na localhost adresu samotného "servera" (newcs), ktorý sa tak stáva zároveň i klientom (mgcamd)

romko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od romko1 »

mayo píše:To: romko1

Ak ti ide o to otravné zapisovanie na kartu, tak sme na tom podobne. Rozbehal som už na AZBOXe všeličo, no toto sa mi nepodarilo. Za cca 27 € som kúpil CI modul kde si nechávam prejsť zápis na kartu a potom to prešupnem do internej čítačky, kde mi funguje newcs + mgcamd. Stručný popis konfigurácií si nájdeš v mojom príspevku na linku: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... =60#p52313
Proste ignoruj tie časti, ktoré sa týkajú komunikácie server / klient s rôznymi IP adresami. Ono to vlastne i tak zostáva v jednom stroji na komunikácii newcs <-> mgcamd. Akurát to ide len na localhost adresu samotného "servera" (newcs), ktorý sa tak stáva zároveň i klientom (mgcamd)
Vdaka mayo za pomoc a info, avsak neriesi to hlavny problem a to kontrolne zapisy na kartu prichadzajuce cca. 1x do mesiaca... podarilo sa Ti ozivit newcs+mgcamd (bravo... :87: ) ale zapisy neprechadzaju... :90:

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
Lanmarcin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lanmarcin »

Skusil som tento novy newcs(instalacia z usb od 005jona) ae vobec neche ist.Pritom ked prepnem na multicas hned to ide.Na multicaste mi chodia aj zapisy, aked nepridu dam na stranke skylinku reautorizaciu ice karty a hned do 5 min su tam ale tuto nic neche ist.Viete mi niekdo poradit ako mam postupovat, chcem to rozchodit kvoli zdielaniu(skystar2 v pc).

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“