Pluginy a jiné dodělávky

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Gargamel
Nováček
Nováček

Pluginy a jiné dodělávky

Příspěvek od Gargamel »

Jsem v tom úplně nový a nevím, co jednotlivé pojmy znamenají.
Čtu to tu už nějaký ten den, ale mluví se zde nějakým, pro mne cizím jazykem.
Prosím, nekamenujte mne, i Vy jste někdy začínali a byla to pro Vás španělská vesnice.
Chtěl bych se v tom trochu zorientovat.
Prosím proto o nějaké odkazy na stránky, kde se tyto podrobněji vysvětlují.
Chystám se zakoupit HDBOX 9200, ale pokud je to tak složité to spustit, neustále do něj něco nahrávat a opravovat, tak toho raději nechám.
Chtěl jsem jen, abych mohl jeden program sledovat a druhý si současně nahrávat.

Všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo.
exhornik Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: Pluginy a jiné dodělávky

Příspěvek od exhornik »

Rekl bych, ze zrovna tohle s HD-Boxem neni vubec slozite. V pripade, ze zakoupite HD-Box a originalni kartu, tak by to melo fungovat bez problemu. Pokud by byly problemy s kartou, napr. novou skylink (irdeto ICE - nevim presne jak je to s jeji podporu primo ve firmware), pak staci pouze 2 kroky:
1. Vypnout interneni ctecku karet
2. Nainstalovat plugin pres USB klicenku a dalkovy ovladac - neni k tomu treba pocitac !!! Jen projit forum, ktery plugin je s irdeto ICE kompatibilni - pokud je to mcas, tak doporucuji ten - neni nutna zadna konfigurace. Jinak na 100% je kompatibilni oscam - myslim, ale, ze i ten se da stahnout predkonfigurovany od granteca.

Funkce "Hledej" urcite zabere pokud byste instaloval pluginy - staci zadat vyhledani vyse uvedenych kroku a urcite na foru najdete.

HD-Box urcite neni bez problemu - to je fakt. Ale kdyz to srovnam treba s AzBoxem tak je to nebe a dudy. U HD-Box se problemy alespon snazi vyvojari resit - i kdyz na reseni nekterych je treba cekat delsi dobu nez jsou nekteri ochotni akceptovat. Proto pokud nechcete mit problemy, kupte Dreambox DM-8000 - ale to je trochu jina cenova kategorie :wink:. Nebo jiny prijimac, ktery "neobsahuje linux" - zde si vsak dobre overte, ze pro nahravani z obou tuneru staci pouze jedna karta (u nekterych je treba separatni kartu pro kazdy tuner !)

Gargamel
Nováček
Nováček

Re: Pluginy a jiné dodělávky

Příspěvek od Gargamel »

Ale to jo, děkuji za odpověď. Najít je to umím.
Ale nechápu, co jednotlivé pluginy dělají. Proč tam mám dát tento a ne tamten.
Proč tento se s tamtím bije a proto to nefunguje.
Prosím, napište mi se odkazy pro vysvětlení funkcí jednorlivých modulů.
Pokud tu to někde je a já to nenašel, tak se omlouvám, ale sedím tu nad tím už několik dní, mám to 3x přečtené.
Děkuji.

Všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“