Nahrávanie na interný disk

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
fittipaldi
Nováček
Nováček

Nahrávanie na interný disk

Příspěvek od fittipaldi »

Interný disk mám sformátovaný, keď som mal v AZBoxe FW 4890. Nahrávanie aj prehrávanie programov z tunera v boxe fungovalo. Zmenil som FW na 4994 a potom na 5006. Ani pri jednom FW mi nešlo prehrať nahrávku, ktorú som na disk nahral z tunera. Na dislpeji po spustení prehrávania sa na AZBoxe zobrazí len 00:00:00 točí sa ikonka disku, ale nahrávka sa nespustí. Nahrávku, ktorú som nahral cez FW 4991 som si dal do PC a tam prehrať ide, takže AZ box nahráva, ale čo nahrá nedokáže potom prehrať. Teraz som nahral pôvodný FW cez ktorý som formátoval disk a ide nahrávať aj prehrávať. Mám tomu rozumieť tak, že mi táto funkcia bude fungovať len v tom FW s ktorým som sformátoval disk ? To by znamenalo, že pri zmene FW musím vždy sformátovať aj disk ?

mccase69
Nováček
Nováček

Re: Nahrávanie na interný disk

Příspěvek od mccase69 »

Jo to se občas stane.Co jsem měl nahrávky s FW 4466 tak mi při novějším FW (už nevím kterém) nešlo přehrávat.Teď mám 4890 a tam ty starší nahrávky zase jdou.Taky to nechápu.
Akorát že Tobě se tam točí ikonka disku a mně to napsalo NEPODPOROVÁNO anebo to uplně zamrzlo

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

S formátem disku to nemá nic společného. Azbox má 2 různé přehravače. Ten co je v menu filmy má v posledních fw problém přehrát ts soubory. Zkus to tím druhým co je v malém menu - nahrané pořady.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
fittipaldi
Nováček
Nováček

Příspěvek od fittipaldi »

Visper ďakujem za radu. Cez malé menu sa nahrávka prehrá. :115:

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“