Sdílení dvou karet

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
ferda
Nováček
Nováček

Sdílení dvou karet

Příspěvek od ferda »

Zdar,
mám v DM7000 dvě karty (CCcam), GITALKU a ve druhé čtečce TT, při přepínání stanic na AZBOXU se stává, že když jdu ze stanice, která jede na TT na stanici od GITALKY, nebo obráceně tak musím buď přepnout na jinou stanici a pak se vrátit nebo restartovat multicas aby stanice naskočila, jinak naskočí zakódováno.Poraďte, prosím v čem a jak upravit nějaké zápisy abych tento problém odstranil.
Díky!

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Sdílení dvou karet

Příspěvek od vikino »

ktoru verziu MultiCASu pouzivas? vyskusaj upravit priocaid.cfg, napis do neho len tie dve karty 0d70 a 0d0f.
...a restartuj multicas.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
ferda
Nováček
Nováček

Re: Sdílení dvou karet

Příspěvek od ferda »

vikino píše:ktoru verziu MultiCASu pouzivas? vyskusaj upravit priocaid.cfg, napis do neho len tie dve karty 0d70 a 0d0f.
...a restartuj multicas.
Mám poslední verzi Multicasu.Tak jsem to upravil a něco to pomohlo, částečné zrychlení přepínání.Pokud ovšem přepnu s Eurosportu HD na ČT1 tak naskočí zakódováno a musím zase přepnout třeba na ČT2 a nazpět aby to naskočilo, nebo restart Multicasu.
Dík!

Tak jsem s tím trochu laboroval a zatím nejlepší varianta je ponechání v priocaid.cfg pouze GITALKY a TT tam vůbec nepsát.Programy ze SKYLINKU nabíhají trochu později (možná je to jenom zdání) a CSLINK nabíhá dobře.Pokud přepínám z EUROSPORTU HD na ČT1 je lepší první přepnout na ČT HD, pak už to jede bez problému.

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“