Sdílení - AZBOX server - kapacita uživatelů

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
pkorec
Nováček
Nováček

Sdílení - AZBOX server - kapacita uživatelů

Příspěvek od pkorec »

...ještě bych se rád zeptal, zda tu máte zkušenosti - když se bude sdílet po netu karta Skylinku, tak při kolika uživatelích by to mohlo začít dělat problémy u AZBOXu....a jestli to závisí na konkrétním přístroji, nebo by se jiné použité satelitní přijímače chovali podstatně rozdílně

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Sdílení - AZBOX server - kapacita uživatelů

Příspěvek od dempsey »

To je dosť záludná otázka na ktorú by som radil neodpovedať.
Chceš zdieľať po nete ? Vyskúšaj to, ale nepýtaj sa na podobné otázky ľudí na fóre.
Toto je šikmá plocha na ktorej si musí každý balancovať sám

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
pkorec
Nováček
Nováček

Příspěvek od pkorec »

...osobně otázku jako záludnou nevnímám. Informace zda záleží v tomto směru na typu přijímače mi nepřijde o nic záludnější než umístit na forum návod jak toto realizovat. Každopádně předpokládám že v obou případech jde o informace pouze pro testovací účely :117:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Jasne že Tebe sa záludná nezdá. TY zháňaš informácie :D
Na nete nájdeš aj návod ako urobiť bombu - iná vec je pýtať sa kto už takú bombu vyrobil a ako to dobre funguje

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
pkorec
Nováček
Nováček

Příspěvek od pkorec »

:-) ...no řekněme že v tomhle máš trochu pravdu :-)

hades
Nováček
Nováček

Příspěvek od hades »

Jaký je asi hlavní důvod pro pořízení linuxového LAN přijímače? Snadnost ovládání to asi nebude. :))

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
sodd
Nováček
Nováček

Příspěvek od sodd »

spis by me zajimalo kolik klientu zvladne obslouzit treba newcs server ? jestli se to pohybuje v jednotach nebo desitkach ? vcem ta zatez je ?

AZBox HD Premium E2-1.7.0~Linux azboxhd 3.3.1-opensat #1;Dreambox 500;Oscam_unstable build-6107;42" Panasonic VIERA TH-42PZ85EA
hades
Nováček
Nováček

Příspěvek od hades »

Neví někdo, zda jede newcs s phoenixem jako server na Windows 2008 R2 64-bit?

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

Ja pouzivam NewCS ako server a MgCamd ako klienta. NewCS mi zdiela po lokalnej sieti v dome a tiez do netu. Nebadal som a ani nebadam dake problemi. Podla mna je v podstate uplne jedno kolko tam mas klientov pripojenych, pretoze ide kazdemu to iste... Mohol by nastat problem s configom, pretoze bude mat privela riadkov a tiez s debugom, ktory by mohol velmi narast a tym by zaplnil pamat a box by ti vytuhol.
Mam kamarata ktory si zdiela vo velkom cez GBox, ma tam cez 500 klientov a bez problemov mu to ide. A silne pochybujem ze ty nazbieras tolko klientov v blizkej dobe... Asi tolko k tomu.

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“