Sdílení - AZBOX server - kapacita uživatelů
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Sdílení - AZBOX server - kapacita uživatelů
...ještě bych se rád zeptal, zda tu máte zkušenosti - když se bude sdílet po netu karta Skylinku, tak při kolika uživatelích by to mohlo začít dělat problémy u AZBOXu....a jestli to závisí na konkrétním přístroji, nebo by se jiné použité satelitní přijímače chovali podstatně rozdílně
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sdílení - AZBOX server - kapacita uživatelů
To je dosť záludná otázka na ktorú by som radil neodpovedať.
Chceš zdieľať po nete ? Vyskúšaj to, ale nepýtaj sa na podobné otázky ľudí na fóre.
Toto je šikmá plocha na ktorej si musí každý balancovať sám
Chceš zdieľať po nete ? Vyskúšaj to, ale nepýtaj sa na podobné otázky ľudí na fóre.
Toto je šikmá plocha na ktorej si musí každý balancovať sám

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
...osobně otázku jako záludnou nevnímám. Informace zda záleží v tomto směru na typu přijímače mi nepřijde o nic záludnější než umístit na forum návod jak toto realizovat. Každopádně předpokládám že v obou případech jde o informace pouze pro testovací účely 

- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Jasne že Tebe sa záludná nezdá. TY zháňaš informácie 
Na nete nájdeš aj návod ako urobiť bombu - iná vec je pýtať sa kto už takú bombu vyrobil a ako to dobre funguje

Na nete nájdeš aj návod ako urobiť bombu - iná vec je pýtať sa kto už takú bombu vyrobil a ako to dobre funguje

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
-
- Nováček
Jaký je asi hlavní důvod pro pořízení linuxového LAN přijímače? Snadnost ovládání to asi nebude. 

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
- sodd
- Nováček
spis by me zajimalo kolik klientu zvladne obslouzit treba newcs server ? jestli se to pohybuje v jednotach nebo desitkach ? vcem ta zatez je ?
AZBox HD Premium E2-1.7.0~Linux azboxhd 3.3.1-opensat #1;Dreambox 500;Oscam_unstable build-6107;42" Panasonic VIERA TH-42PZ85EA
-
- Nováček
Neví někdo, zda jede newcs s phoenixem jako server na Windows 2008 R2 64-bit?
AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
- Stevo102
- Mírně pokročilý
Ja pouzivam NewCS ako server a MgCamd ako klienta. NewCS mi zdiela po lokalnej sieti v dome a tiez do netu. Nebadal som a ani nebadam dake problemi. Podla mna je v podstate uplne jedno kolko tam mas klientov pripojenych, pretoze ide kazdemu to iste... Mohol by nastat problem s configom, pretoze bude mat privela riadkov a tiez s debugom, ktory by mohol velmi narast a tym by zaplnil pamat a box by ti vytuhol.
Mam kamarata ktory si zdiela vo velkom cez GBox, ma tam cez 500 klientov a bez problemov mu to ide. A silne pochybujem ze ty nazbieras tolko klientov v blizkej dobe... Asi tolko k tomu.
Mam kamarata ktory si zdiela vo velkom cez GBox, ma tam cez 500 klientov a bez problemov mu to ide. A silne pochybujem ze ty nazbieras tolko klientov v blizkej dobe... Asi tolko k tomu.
AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0