Aký Plug-ins ?

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
fittipaldi
Nováček
Nováček

Aký Plug-ins ?

Příspěvek od fittipaldi »

Mám Premium HD+. FW 0.9.4923. Nainštaloval som Plug-ins Open XCAS. Stiahol som doň plug-ins Multi CAS, Cheops CAS, mgcamd, newcs, CCcam CAS, gCam, incubus Camd a MBox. Isto tu je o každom veľa popísané a aj som dáke informácie o niektorých plug-ins našiel ale nemohol by niekto do jedného vlákna napísať, ktorý plug-ins na čo slúží, či je potrebné k nemu dačo doinštalovať, ktoré môžu byť spolu spudtené... Niektoré informácie, čo som čítal už možno nie sú aj aktuálne. Priateľa na sieti s kartou nemám. Ja mám dve TaT a SkiLink v základnej ponuke. Obe mi už idú. Jedna v čítačke, jedna v CI s modulom. Ktorý plug-ins v takomto prípade potrebujem na rozšírenie programovej ponuky ? Verím, že by takýto prehľad možností pluginov pomohol každému začiatočníkovi a nebudem vďačný, keď to tu dakto zhrnie len ja.

Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Aký Plug-ins ?

Příspěvek od Beam »

1) Na rozsireny nabidky programu je potreba je zaplatit..
2) Pro kartu kterou mas v unictecte ti staci MultiCAS pripadne kombinace mgcamd + newcamd, ale musi to byt jedno nebo druhe, ostatni pluginy muzes klidne smazat..
3) K cemu ktery je tu napsano uz asi 100x a pokud ne tak je nejspis nevyuzijes..

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
fittipaldi
Nováček
Nováček

Příspěvek od fittipaldi »

O.K. Prijímač nemám ešte ani týždeň, aj keď som zaregistrovaný už cca pol roka. Teraz mám prioritný Open XCAS. :115:

tesik
Nováček
Nováček

Příspěvek od tesik »

fittipaldi píše:O.K. Prijímač nemám ešte ani týždeň, aj keď som zaregistrovaný už cca pol roka. Teraz mám prioritný Open XCAS. :115:

No tak to ses porad dost "mimo misu". Doporucuju sekci rady a navody. Ta ti urcite pomuze.

AZ BOX HD Premium, HDD 2,5" 120GB,19,2+23,5
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“