Problémy s nahrávání u Premium HD+

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Highlander
Nováček
Nováček

Problémy s nahrávání u Premium HD+

Příspěvek od Highlander »

Dobrý den. Mám přístroj Premium HD+ s 1TB HDD. Nenahrává přes červené tačítko nahrávání ani přes nabídku v programu. Zastaví se na 33 nebo 66 KB. Přes EPG při současně spuštěné TV také občas nenahraje, občas ano. Je to nespolehlivé, co s tím? Zkoušel jsem FW 0.9.4690, 0.9.4829, 0.9.4890 včetně továrního nastavení a stále stejné.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Problémy s nahrávání u Premium HD+

Příspěvek od vikino »

To moze byt chybka kdekolvek. Ked som mal plusko, tak mi nahravalo vsetko co som chcel, aj z epg, ale tiez som mal spociatku s tym problem.
Ten HDD mas naformatovany v boxe? Ja som ho mal na ext3 a format v boxe.
Vyskusaj posledny setting od Thomika1.
Ake pouzivas pluginy a addony?

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Highlander
Nováček
Nováček

Naformátované to mám od prodejce, s tím jsem nic nedělal. Plugin mám OpenXCAS - aktivní MuliCAS

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

tak vyskusaj ten setting a tiez by som skusil bud posledny MultiCAS (nepises aky tam mas), alebo newcs a mgcamd - zaloha pluginov zakaz zapisy. Vsetko najdes na fore aj kopec pisania o tom. Je to tu milion krat. Ak nenajdes, napis.

Highlander
Nováček
Nováček

Díky, zkusím to

Highlander
Nováček
Nováček

Tohle tam mám - MultiCAS v 1.62B

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

posledny je MultiCAS-v162D-B10. Ale aj tak nahrava lepsie pri pouziti newcs a mgcamd so zakazanymi zapismi.

Highlander
Nováček
Nováček

Abych se přiznal, tomuhle moc nerozumím, sanžím se to někde najít, ale nedaří se mi to.
Už to vidím, začínám to řešit. Díky
Tak jsem stahl a naisntaloval MultiCAS-v162D-B10 , newcs a mgcamd ... a nahrává to
Díky moc :razz:

johank
Nováček
Nováček

Příspěvek od johank »

Highlander píše:Dobrý den. Mám přístroj Premium HD+ s 1TB HDD. Nenahrává přes červené tačítko nahrávání ani přes nabídku v programu. Zastaví se na 33 nebo 66 KB. Přes EPG při současně spuštěné TV také občas nenahraje, občas ano. Je to nespolehlivé, co s tím? Zkoušel jsem FW 0.9.4690, 0.9.4829, 0.9.4890 včetně továrního nastavení a stále stejné.

Já mam verzi software 0.9.4890, HDD jsem naformátoval příkazem přes Telnet, příkaz k naformátování je k dipozici tady v diskusi.
Po instalaci disku do Az Boxu jsem se pokoušel naformátovat disk přímo v AzBoxu, formát proběhl dle hlášky Az BxuOK, disk byl detekován, ale při pokusu o nahrávání jsem neměl disk k ispozici.

Příkaz k formátování jem zadal přez Maz 3, formát trval poměrně dlouho, ale na disku byly vytvořeny požadované adresáře a nahrávání běží bez problémů Mám dva tunery, nahrávám programy při sedování druhého tuneru, Timesift funguje tak bez problémů

Dreambox 800HD Klon, Az Box HD Premium plus, DVB S/T, SG 2100, SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB HD502HI
Highlander
Nováček
Nováček

Problém u mě byl (doufám) jen v tom, že jsem k FW 0.9.4690 neměl verzi MultiCAS-v162D-B10 (ale 162B). Po této instalaci zatím všechno chodí v pohodě, tedy nahrávání přes EPG, přes tlačítko nahrávaní atd. Časovač je taky OK.

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“