Sestre som kupil 9100vku s novovu Skylin kartou, skoncilo jej 20 dnove free, kedze sa zabudla vcas regisrovat.
Po registracii a i neskoriemu reautoriovaniu karty nabiehaju zapisy (2 mesacne promo) veeeeeeeeelmi pomaly.
Vcera vecer sa zaregistrovala, po cca 3 hodinach nabehlo multi a Markiza. Kazal som je to nechat cez noc zapnute na CT1.
Nic sa nove sa neudialo. Cez den to nechala na Joj, nabehla Jojka a STV 1-2.
Tak som sa na to prisiel vecer pozriet.
Nesla Prima, Nova, Barandov STV3 a dalsie
Pre istotu som doniesol Easy twin - aspon kvoli prechodu zapisov. Primu sme vydrzali tak 20 minut na tme a nic. Modul dokonca zakodovaval uz rozbehane programy. Neskor - neviem ci to sposobil modul - znenazdajky nabehli nove zapisy: Nova HD, Prima a STV3, to som ale uz vytahoval modul a restartoval tuner.
Prima a STV3 isli, Nova HD nie, napriek zapisu, Nova, stale nic, Nova cinema ide.
Vyzera to, ako keby musela nechat dlhy cas na stanici, ktora nejde, aby na nu nabehol zapis.
V com moze byt problem?
Vyskusat novy fw 1.08.16 kde je uprava pre Cryptoworks?
Loader 2.23, fw 1.7.97 od dodania -iny tam este nebol, avsak s modulom a moznostou editacie Biss
nekonecne nabiehanie zapisov ba kartu
Moderátor: By.Bob
- tulino
- Pokročilý
nekonecne nabiehanie zapisov ba kartu
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
-
Jerry973
- Nováček
Re: nekonecne nabiehanie zapisov ba kartu
Uz to tu bolo riesene a aj preco to tak je tu bolo preberane ...
Riesenie: Ponechaj primac bezat na pozadovanom programe a musis len cakat. Ja som musel to iste, zapisy chodia preto tak divno, lebo je to pre ponuku programov "mojich 6" ... Mne niektore programy nabehli o par minut a niektore aj o hodinu.
Mozno poradi aj niekto nieco lepsie, ale mne sa toto osvedcilo jedine ...
Riesenie: Ponechaj primac bezat na pozadovanom programe a musis len cakat. Ja som musel to iste, zapisy chodia preto tak divno, lebo je to pre ponuku programov "mojich 6" ... Mne niektore programy nabehli o par minut a niektore aj o hodinu.
Mozno poradi aj niekto nieco lepsie, ale mne sa toto osvedcilo jedine ...
HD-BOX 9200
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
CT2 A TV JoJ - pre CAID 0D03.
Cela finta rychlych zapisov spociva vo vlozenenj karte v prijimaci pocas registracneho ukonu na webe, tak aby karta bola v okamihu kliknutia na tlacidlo Odoslat v citacke. Opisem cislo karty, vlozim ju do prijimaca a pokracujem na webe vo vyplnovani udajov.
Spravidla maju prijimace problem s inicializacnymi - prvotnymi zapismy na kartu. Teda rozchodit kartu v demo mode. V 1.08.16 som vcera rozbehol skylink kartu za neuveritelnych 11 sekund. Samozrejme nesli hned vsetky programy, ale tolko trvalo karte , kym naskocila CT2 - po vlozeni karty. Ostatne programy - napr. STV1 uz sli ako z chlpatej deky .. Co uz.
Ked sa nevykona priebezna aktivacia - skonci demo mod a nejaky cas je "mrtva" , zapisy prechadzaju dlho aj v original module. Nejak sa mi neosvedcila na skylinku funkcia "reautorizacia karty". Myslim,ze to v takom pripade nerobi nic. Treba jednoducho cakat. S dvojdnovou aktivaciou som sa ale nemusel zapodievat- tolko casu ani nemam . Max 1 hodinu . Aj to by ma nebavilo .
Programy na ktorych inicializujem kartu som uviedol hned na zaciatku. V takom pripade mam CT2 a Barandov ako prve zapisy. Ked dam na TVjoj, prvy zapis pride na STV3 - to je zaujimave a STV1,2 su vzdy medzi poslednymi.
Premiove rozbehavam na NGC alebo FIlmbox .
Specialnym pripadom su karty CSlink, kde uz vlastne neexistuju baliky, ale zapisy chodia na jednotlive programy. Tam rozchodit kartu je uz asi aj umenie. To si pani z cslinku asi pri zostavovani cennika nejak neuvedomili. Maximalny pocet zapisov pri kartach Bios6 je 200. Problem je v tom,ze asi nedocitali technicke udaje do konca- pretoze autor kodovacieho systemu predpoklada, ze na jednotlivych programoch provider bude pouzivat singlecrypt a nie simulcrypt , kde na jednom programe je mozne najst aj 6 CAID. V takom pripade ide do kolien aj original modul . Moduly so starsou verziou fw(moduly s dlhsou odozvou), to jednoducho ani nezvladnu a specialne SCM moduly dokazu aj kartu poskodit. V pripade,ze nejde "opravit" ani v novom module (teda korektne dokocit zapis) , provider taku kartu samozrejme vymeni. Nestava sa to casto -ale stava sa.
Cela finta rychlych zapisov spociva vo vlozenenj karte v prijimaci pocas registracneho ukonu na webe, tak aby karta bola v okamihu kliknutia na tlacidlo Odoslat v citacke. Opisem cislo karty, vlozim ju do prijimaca a pokracujem na webe vo vyplnovani udajov.
Spravidla maju prijimace problem s inicializacnymi - prvotnymi zapismy na kartu. Teda rozchodit kartu v demo mode. V 1.08.16 som vcera rozbehol skylink kartu za neuveritelnych 11 sekund. Samozrejme nesli hned vsetky programy, ale tolko trvalo karte , kym naskocila CT2 - po vlozeni karty. Ostatne programy - napr. STV1 uz sli ako z chlpatej deky .. Co uz.
Ked sa nevykona priebezna aktivacia - skonci demo mod a nejaky cas je "mrtva" , zapisy prechadzaju dlho aj v original module. Nejak sa mi neosvedcila na skylinku funkcia "reautorizacia karty". Myslim,ze to v takom pripade nerobi nic. Treba jednoducho cakat. S dvojdnovou aktivaciou som sa ale nemusel zapodievat- tolko casu ani nemam . Max 1 hodinu . Aj to by ma nebavilo .
Programy na ktorych inicializujem kartu som uviedol hned na zaciatku. V takom pripade mam CT2 a Barandov ako prve zapisy. Ked dam na TVjoj, prvy zapis pride na STV3 - to je zaujimave a STV1,2 su vzdy medzi poslednymi.
Premiove rozbehavam na NGC alebo FIlmbox .
Specialnym pripadom su karty CSlink, kde uz vlastne neexistuju baliky, ale zapisy chodia na jednotlive programy. Tam rozchodit kartu je uz asi aj umenie. To si pani z cslinku asi pri zostavovani cennika nejak neuvedomili. Maximalny pocet zapisov pri kartach Bios6 je 200. Problem je v tom,ze asi nedocitali technicke udaje do konca- pretoze autor kodovacieho systemu predpoklada, ze na jednotlivych programoch provider bude pouzivat singlecrypt a nie simulcrypt , kde na jednom programe je mozne najst aj 6 CAID. V takom pripade ide do kolien aj original modul . Moduly so starsou verziou fw(moduly s dlhsou odozvou), to jednoducho ani nezvladnu a specialne SCM moduly dokazu aj kartu poskodit. V pripade,ze nejde "opravit" ani v novom module (teda korektne dokocit zapis) , provider taku kartu samozrejme vymeni. Nestava sa to casto -ale stava sa.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- tulino
- Pokročilý
vdaka pani za informacie
cize bola chyba, ze sa karta dostala do mrtveho stavu a potom tie prve zapisy viac nechodia ako chodia
bolo zaujimave, ze ako prve nabehlo asi cele multi (asi perto lebo su to len 2 zapisy MULTi_ a MULTI_1)
segra potvrdila, ze po celonocnom nechani na Nove uz ide aj ta
to ale nie je system, ale ezoterika bez logiky
uf
cize bola chyba, ze sa karta dostala do mrtveho stavu a potom tie prve zapisy viac nechodia ako chodia
bolo zaujimave, ze ako prve nabehlo asi cele multi (asi perto lebo su to len 2 zapisy MULTi_ a MULTI_1)
segra potvrdila, ze po celonocnom nechani na Nove uz ide aj ta
to ale nie je system, ale ezoterika bez logiky
uf
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam expirovanu kartu . Po vlozeni do prijimaca a prepnuti na nejaky program, pride odpoved karty- nemam opravnenie (bad ecm). Ak je dlhsia casova odozva citacky, to svoje "spravne emm" jednoducho "presvihne",lebo v karuseli su uz aktivne emm pre inu seriu kariet. Preto je problem s expirovanou kartou. V 1.08.16 sa zrychlila odozva citacky a autodetekcia je len na vlozenie karty - nie na vytiahnutie. Myslim,ze to prave zrychlilo odozvu citacky.
-
- Nováček
Funguje korektně blokace zápisů na kartu tak jak na Showboxu?Díky
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme - s mcas, aj s oscamom . S Mcas sa to da nastavit priamo cez dialkove ovladanie.
-
- Nováček
Díky za info.Původně jsem měl vybraný Vitamin 5000HD ale zatím má stále problémy s FW tak nejspíš půjdu do HD boxu.