moje poziadavky su vcelku jasne
- 2 tunery
- spolahlivo fungujuce EPG (nie aby obcas vypadavalo, nenacitalo sa, bola rozbita diakritika a podobne)
- recording aj 2 kodovanych programov sucasne s 1 kartou (pouzivam skylink) - cize citacka by mala vediet vnutorne sharovat kartu
- timeshift s nastavitelnou dlzkou, idealne ak by fungoval automaticky podla EPG cize nastavoval sa pre aktualne beziaci program ako to fici v magio stb-och,
ale ak nie nevadi aspon aby sa dalo nastavit dlzka maximalna, po ktorej bude nejak inteligetne odrezavat zo "zaciatku"
- moznost prejst pocas timeshiftu do modu "nahravania" - tak ze mi pauznutu cast ulozi a pokracuje v nahravani (prinajhorsom toto viem ozeliet)
- pip (pokial mozno fungujuci aj pre 2 HD programy, ale ozeliem ak ak bude spolahlivo fungovat len pre HD/SD a SD/SD)
- 1080p
co vobec nepotrebujem je emu (zaujima ma proste len skylink a na ten mam kartu), card sharing, player na avi-cka (planujem na to kupit zvlast box specializovany len na to), uz vobec mi netreba aby v tom bol browser, youtube a podobne blbosti - na to mam komp

chcem to na sledovanie telky, nahravanie, (intenzivne) vyuzivanie timeshiftu - nepotrebujem hracku s miliardou funkcii na papieri s ktorych 2/3 nefunguju v praxi, nechcem nieco v com sa treba donekonecna vrtat, nastavovat, konfigurovat a stale restartovat aby to ako-tak fungovalo... je mi jedno ci bude nelinuxovy alebo linuxovy
hlavne a na prvom mieste je u mna spolahlivost funkcii co som hore napisal...
nejaky tip ? alebo mam fakt az tak prehnane poziadavky ? :)