Porad mi to vypisuje ZAKODOVANO

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

chachy
Nováček
Nováček

Porad mi to vypisuje ZAKODOVANO

Příspěvek od chachy »

Zdravicko. Poradi mi nekaky ostrilenej borec. Mam AZBOX elite a do nej novou kartu SKYLINK(bilou). MultiCas je nainstalovany, ale mam problem, ze sem tam mi pri prepnuti pise Zakodovano. Musim prepnou nahoru(dolu) a zpatky a pak to naskoci. Karta neni zaregistrovana, tak nevim, jestli to muze byt tim, ale nemyslim si to. Dale mam jeste problem se zdilenim disku v PC. Nevim co delam spatne. Teda myslim, ze delam vsechno dobre. Tady jsem projel forum a parkrat to tady bylo reseno a mam to v PC nasherovano, povolene pro everyone, zakazane overovani hesla.... proste tak jak se tady pise, ale AZBOX stejne chce prihlasovaci udaje. No a pak ve slozce nic neni. Poradi nekdo? Jo PC je notebook s Win 7, WIFI. dekuju za jakoukoliv reakci!

alfasex
Nováček
Nováček

Re: Porad mi to vypisuje ZAKODOVANO

Příspěvek od alfasex »

k tomu ZAKODOVANO

skusi restartnut Multicas a ak nepomoze
zmaz dany kanal a naskenuj danu frekvenciu TP nanovo

snad pomoze!

2 x AZ Box Premium 1x DreamBox 800.:. fw: latest .:. MultiCas v1.62B-A03 .:. Skylink /Gital / UPC ofic .:. cccam client only .:. (19,2E-23,5E-28,2E-1W)
Elektronek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Elektronek »

MultiCas je dost vseobecne... Mas aktualni verzi, nebo nejakou starou?

AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Aku verziu MultiCasu mas?

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
chachy
Nováček
Nováček

Příspěvek od chachy »

Reset nepomaha. Preladeni asi nema cenu, protoze to dela pokazde u jine stanice a verze 1.62B-A03. jinak dekuji za reakce.

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Ahoj mám stejný problém taky mě to píše zakódováno! Koupil jsem novou kartu SKYLINK má modrý název v AZboxu mám firmware 0.9.3877 v pluginech mám http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#61823553 ale nemůžu tam najít ten NEWCS , nebo není potřeba :?: Prosím všechny o pomoc jak tuto kartu zprovoznit. Lád'a. :sad:

jirka64
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirka64 »

Zdravím, jak je vidět, je ZAKODOVÁNO docela problém, já jsem do této chvíle doporučil známým několik Azboxů a jsem po zásluze potrestán. Takže chodím, měním verze firmware a MultiCas, ladím setting a výsledek je obdobný - musíš si to přepnout tam a zpět.
Doma jsem se už vyzkoušel mnoho kombinací FW x MultiCas až po poslední verze FW 0.9.4466 a MultiCas V1.62B-A06.
Prosím, komu Azbox šlape bez problému, ať napíše verze softu které používá. Vyhlašuji Azboxu po dobu OH příměří.
Dík

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Když jsem používat 3877 tak mi to šlapalo 2 měsíce bez problémů. Pak jsem používat 4142, tak to bylo myslím taky OK.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
0ctopus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 0ctopus »

Staci restart MultiCAS-u. Napr. cez FFW tlacitko. Najlepsie vypnut a po niekolkych sekundach zapnut, removanie namiesto restartu, tusim modre tlacitko (ano to zaremovanie #).
Ked nepomoze, tak mate zlu instalaciu.

0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

jirka64 píše:Zdravím, jak je vidět, je ZAKODOVÁNO docela problém, já jsem do této chvíle doporučil známým několik Azboxů a jsem po zásluze potrestán. Takže chodím, měním verze firmware a MultiCas, ladím setting a výsledek je obdobný - musíš si to přepnout tam a zpět.
Doma jsem se už vyzkoušel mnoho kombinací FW x MultiCas až po poslední verze FW 0.9.4466 a MultiCas V1.62B-A06.
Prosím, komu Azbox šlape bez problému, ať napíše verze softu které používá. Vyhlašuji Azboxu po dobu OH příměří.
Dík
Ahoj tak už mě karta Skylink jde používám firmware 0.9.3877 a MulitiCas Beta V 1.2 By AzDev pokud je lepší kombinace porad'te. Dík Lád'a. :wink:

prying Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od prying »

:97: Tak dnes od rána mám taky zakódováno. Doposavad to blblo jen občas a stačilo přecvaknou prg o jeden nahoru nebo dolů a vrátit. Dneska chytám jen ČT2, Očko, Barrandov a Slováky. AZ je koupen před cca 3 týdny, na Skylinku zargistrováno a firmware původní (0.9.4466). :51:

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

- 4466 není právě nejlepší fw, dej tam poslední
- a pluginy se zálohy od Dempseyho (toto tu píšu tento měsíc už asi podesáté)

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
prying Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od prying »

Jejda to všechno mě ještě čeká. Za ty 3 týdny co ho mám jsem na něj neměl vůbec čas a tak mi prozatím stačilo, že jsem si večer pustil TV. Proto mě zaskočilo, že doteď fungoval a přestal aniž se sáhlo na jakékoliv nastavení. Protože PC moc neholduju, tak si na box musím vyhradit nějakej víkend a zkusit to smáznout všechno z jedný vody na čisto. Dneska jsem chtěl je vidět hokej a místo toho jsem utřel. :95:

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Bond »

Kessn píše:Ahoj mám stejný problém taky mě to píše zakódováno! Koupil jsem novou kartu SKYLINK má modrý název v AZboxu mám firmware 0.9.3877 v pluginech mám http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#61823553 ale nemůžu tam najít ten NEWCS , nebo není potřeba :?: Prosím všechny o pomoc jak tuto kartu zprovoznit. Lád'a. :sad:
Podla prilozeneho linku mas na foto zapnute:
mgcamd
newcs
multicas
co nie je dobre. Zablokuj multicas, alebo druha volba multicas ponechaj aktivny, presun ho na prioritnu poziciu (celkom hore) a mgcamd + newcs deaktivuj, to znamena ze budu mat v predu krizik.
Inak ja pouzivam posledny MultiCAS-v162D-A02 a ide OK.

GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 6.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
prying Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od prying »

Je možné, aby se programy kodovaly jenom proto, že mám starý firmware?

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“