You Tube nejde
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
You Tube nejde
Přestalo mi z neznámých příčin po reinstalaci FW 4385 chodit Yuo Tube i ostatní webové aplikace, které předtím chodily. Jinak Lan normálně funguje pro přehrávání foto, hudby z PC. Co bych měl kde zkouknout z nastavení? Dík za radu.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: You Tube nejde
Pripojenie v az zmeň na DHCP a dolu potvrď Nastavenie. Načítaš tým DNS

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Bylo to ono, měl jsem statickou IP. Dík za radu.dempsey píše:Pripojenie v az zmeň na DHCP a dolu potvrď Nastavenie. Načítaš tým DNS
- Primo
- Mírně pokročilý
Nebo pokud chces mit statickou IP adresu, vypln si okenko DNS1 pripadne DNS2 adresou kterou ti da poskytovatel.
Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
-
- Nováček
Ted jsem You Tube zkousel mam na azb nastavenou statickou ip a vse jede v pohodeQaid píše:Bylo to ono, měl jsem statickou IP. Dík za radu.dempsey píše:Pripojenie v az zmeň na DHCP a dolu potvrď Nastavenie. Načítaš tým DNS
LG 42LV507S, Azbox Elite HD E2 RTi 1.7.0 usb Patriot 16Gb Skylink/Cslink CCcam 2.3.0
-
- Nováček
-
- Nováček
v princípe nič nieje problém so statickou IP, ale keď chceš ísť mimo lokálnu sieť, tak potrebuješ mať nastavený aspoň jeden funkčný dns server (alebo ísť cez proxy). Použitie dhcp je výhodné v tom, že ti zvyčajne adresy dns serverov poskytne a v prípade zmeny adresy dns servera to nemusíš meniť na každom zariadení v sieti.
-
- Nováček
Psal, ze mu to zaclo delat po reinstalaci fw. Pise take, ze mel statickou IP, takze predpokladam ze ji mel i predtim. Dale nepredpokladam pravdepodobnost, ze poskytovatel ve stejny okamzik zmenil bez upozorneni DNS servery, resp jejich IP. Samozrejme, ze bez prekladu adres nebude "net" chodit. Jen sem potvrdil, ze v teto verzi fw. neni problem v tom, ze pouzivas statickou IP a ne automaticky pridelenou dhcp serverem. Ze zadane hodnoty sou neuplne je vec druha a nema nic spolecneho s nefuncnostni zminenych sluzeb za pouziti "statickych hodnot"
AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
-
- Nováček
Plne suhlasim, myslim, ze si neodporujeme. Ale ked zmenil staticku na dhcp, tak mu to zacalo chodit. To znamena, ze nemal definovane dns. Preco mu to chodilo predtym na starsom fw, to ostava zahadou.
- shibal
- Mazák
Ale nezůstáva. Pokud dělá insalaci fw do důsledků, tak udělal format AA, nebo udělal factory setting - a měl nastavení "v háji"
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
-
- Nováček
To by tam musel puvodne mit defaultne nastaveny dhcp nikoliv statickou, protoze jak je pochopitelne z kontextu, dnsky nenastavoval.
Myslim, ze tu uz varime z vody, lepsi by bylo, kdyby se vyjadril tazatel - zahada by se urcite vysvetlila :)
Myslim, ze tu uz varime z vody, lepsi by bylo, kdyby se vyjadril tazatel - zahada by se urcite vysvetlila :)
AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
-
- Nováček
Omlouvám se, že reaguju až teď ale byl jsem nějaký čas mimo republiku. Skutečně jsem DNS nikdy nenastavoval a v průběhu doby (co mám AZBoxHD Premium) jsem postupně nahrával vždy aktuální FW od 2163 po 4348, přičemž na některých FW You Tube šlo, někdy ne. Ale blíž jsem to nezkoumal. Jinak co vím, DNS provider neměnil.Elektronek píše:To by tam musel puvodne mit defaultne nastaveny dhcp nikoliv statickou, protoze jak je pochopitelne z kontextu, dnsky nenastavoval.
-
- Nováček
Mě taky už nejaký čas zlobí,že Youtube nejede jak by měl.Když tam vlezu,tak normálně se načte jsou vidět fotky skladeb a podobně,ale když to chci pustit,tak to napíše"tady nejsou žádná videa".Net mi jede normálně,tak to teda nevím kde je zakopaný pes.Zkoušel jsem i dynamickou Ip,ale pořád to stejné.Díky za radu...
- hmov
- Nováček
kolčis píše:Mě taky už nejaký čas zlobí,že Youtube nejede jak by měl.Když tam vlezu,tak normálně se načte jsou vidět fotky skladeb a podobně,ale když to chci pustit,tak to napíše"tady nejsou žádná videa".Net mi jede normálně,tak to teda nevím kde je zakopaný pes.Zkoušel jsem i dynamickou Ip,ale pořád to stejné.Díky za radu...
Mám obdobný problém, tiež pri spúšťaní YOUTUBE napíše, že tu nie su videa.

AZBOX E HD; fw 5300; Samsung 6510
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Asi máte staré fw, na Youtube serveru byla už 2x změna.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100