fw 0.9.1605

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

fyzik
Nováček
Nováček

fw 0.9.1605

Příspěvek od fyzik »

Takze, kto sa pustil do testovainia a uz pouziva 1605? Tento fw je pristupny aj cez download v menu boxu, cize asi vydrzi dlhsie...

Takze mame uz nejake skusenosti?

fyzik
Nováček
Nováček

Re: fw 0.9.1605

Příspěvek od fyzik »

V pluginoch pribudol z azupd download pluginu mwkeytest - je to programik na test klaves dialkoveho ovladania - ak som to spravne pochopil asi kvoli nastaveniam univerzalnych DO

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Zatim to vypada pozitivne. Vsechny citovane zmeny ku prospechu. Jedina chybicku jsem objevil problemy zobrazovani cestiny v nazvech souboru (konkretne mp3), ale netusim, zda to nebylo i pred tim. A kvuli tomuto zjisteni se mi opravdu nechce jit zase dolu :31:
Doufam, ze to nebude i v titulkach.

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
andrejtom
Nováček
Nováček

Příspěvek od andrejtom »

tak som tam dal tuto verziu a nasiel som tam malu cybu v nastaveni priehladnosi menu tam chyba popis .

VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

andrejtom píše:tak som tam dal tuto verziu a nasiel som tam malu cybu v nastaveni priehladnosi menu tam chyba popis .
Jo jo pravděpodobně použili překlad starého FW ve kterém tato volba vůbec nebyla.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak jsem presouval uplne posledni kanal v oblibenych a najednou cvak a hodilo to nejyk error a ze mam rebootovat. Po rebootu byly vsechny kanaly vymazany :-(((
To je peklo. Manzelka uz mne zabije.

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
asconn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asconn »

To buď rád, že máš pryč jen naladěné kanály. Já včera zkoušel jak se nastavuje motor a aniž bych to tušil, tak se mi otočil až nadoraz a tam umřel.... Točí se jen na jednu stanu a nebo vůbec.

Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ja nemám problém ani s motorom ani s presúvaním programov.
Programy ale presúvam samozrejme až vo Favorit liste

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

asconn píše:To buď rád, že máš pryč jen naladěné kanály. Já včera zkoušel jak se nastavuje motor a aniž bych to tušil, tak se mi otočil až nadoraz a tam umřel.... Točí se jen na jednu stanu a nebo vůbec.
USALS funguje bezchybne. Problem je ak ma motor v pamati nastavenia z predchadzajucich prijimacov , v ktorych bola funkcia USALS doplnena dodatocne - pouzitim DisqC 1.2 s prepocitanim nekorektnej table position. Je vela takych prijimacov. AZbox ma rad cisty USALS - teda pred pripojenim azboxu je nutne motor resetovat.
Reset maju standartne motory ako samostane tlacitko v tele,alebo STAB - tam sa pouziva specialny postup. V menu prijimaca musis zvolit GoTo 0 , motor musi prejst na 0 poziciu , odpojis koax. kabel na 5 minut - za ten cas sa po vybiti kondenzatora v motore vymaze pamat a mozes motor pouzivat .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Hmm ale to neni vse. Nefunguje Skylink. Zkusil dalsi reboot a stale nic. Tak zkousim ten upgrade MULTICAS na 157c a porad nic. To je fakt sileny, ze presouvani kanalu zpusobi toto.

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak heureka! Problem nebyl v MULTICAS, ale v tom, ze error nevymazal jen kanaly, ale i nastaveni anteny! Jsem zachranen, protoze v sobotu vecer nechat rodinu bez TV by byl muj konec :21:

asconn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asconn »

grantec píše:
asconn píše:To buď rád, že máš pryč jen naladěné kanály. Já včera zkoušel jak se nastavuje motor a aniž bych to tušil, tak se mi otočil až nadoraz a tam umřel.... Točí se jen na jednu stanu a nebo vůbec.
USALS funguje bezchybne. Problem je ak ma motor v pamati nastavenia z predchadzajucich prijimacov , v ktorych bola funkcia USALS doplnena dodatocne - pouzitim DisqC 1.2 s prepocitanim nekorektnej table position. Je vela takych prijimacov. AZbox ma rad cisty USALS - teda pred pripojenim azboxu je nutne motor resetovat.
Reset maju standartne motory ako samostane tlacitko v tele,alebo STAB - tam sa pouziva specialny postup. V menu prijimaca musis zvolit GoTo 0 , motor musi prejst na 0 poziciu , odpojis koax. kabel na 5 minut - za ten cas sa po vybiti kondenzatora v motore vymaze pamat a mozes motor pouzivat .
On se motor teď chová divně i při manuálním ovládání přímo na něm. Na jednu stranu točí normálně a na druhou ho nedonutím a nebo tak jednou z desti pokusů. Tlačítkem reset se mi vždy vrátil do výchozí polohy a už ani to nefunguje. Celý den jsem s ním zkoušel kde co a už jsem ho odepsal - koupím nový. Byl v provozu asi 5 let a sloužil dobře do poslední chvíle, čest jeho památce :32:

Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

Tak zatím ze třech pokusů o nahrávání z TV jsem neuspěl ani jednou.
První naplánované s ručním nastavením času a vypnutí AzBoxu do standby se sice nahrálo, má to asi 6GB ale nejde to přehrát.
Druhý pokus, ruční spuštění nahrávání během sledování pořadu, má výsledný file asi 6MB !
A třetí pokus, nastavení časového nahrávání dle EPG a výsledný soubor má asi 27MB a přehrávání jde, ale pochopitelně má záznam asi 2 vteřiny.
Provedl jsem reset do továrního, znovu instalaci FW a opět tovární nastavení, tak zkusím ještě pár testů. Pokud to bude mít stejný průběh tak se vracím k 1473 kde to celkem fungovalo.
Zatím se mi zdá, že co nový FW to nějaká funkce přestane fungovat :42:

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

zanzam robi v *.ts a to sa mu nejak nechce prehravat .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

grantec píše:zanzam robi v *.ts a to sa mu nejak nechce prehravat .
Tím to nejspíš není, protože záznam který byl pořízen starým FW přehraje v pohodě. I některý záznam z nového FW spustí, ale poslední záznamy mají malou velikost i přes to že měl nahrávat třeba 3 hodiny.
Teď jsem zkoušel spustit ručně nahrávání a mělo to trvat asi hodinu a záznam má 13MB! a nejde to přehrát.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“