Pomoc se s Humaxem

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
PEDRONIK
Nováček
Nováček

Pomoc se s Humaxem

Příspěvek od PEDRONIK »

Chci si udělat setting pro Humax a pro přenos používám program HNFSmart, nastavení dobře, port mám nastaven, přenos začne běžet na konci to ale hodí hlášku "Exception ElnvalidPointer in module FV3DLL.DLL at 00048265" a satelit se restartuje a jede dál.
Koukal jsem se na netu a viděl jsem že trnhle problém se ukazuje ale řešení žádné.
Použil jsem i program FORMULA V3 a výsledek stejný. Pro přenos používá křížený kabel s redukcí na usb do notasu.

HD BOX FS-9200 PVR 28,2E 23,5E 19,2E 13,0E
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc se s Humaxem

Příspěvek od grantec »

emulovany port musi byt v rozsahu COM1 -COM 2 . aplikacia umoznuje sice nastavit aj iny- ale nefunguje korektne. A prenosovu rychlost si nastav. ked som onehda s Formulou robil , myslim,ze ma byt 32000 , nie 9600,alebo 115200. Vyskusaj.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
PEDRONIK
Nováček
Nováček

Příspěvek od PEDRONIK »

Tak jsem snižil rychlost ale při restartu satelitu se to vubec nespojí, funguje to jen při největší rychlosti ale na konci to hodí tu hlášku a je konec.

HD BOX FS-9200 PVR 28,2E 23,5E 19,2E 13,0E
mandzic
Nováček
Nováček

Příspěvek od mandzic »

PEDRONIK píše:Chci si udělat setting pro Humax a pro přenos používám program HNFSmart, nastavení dobře, port mám nastaven, přenos začne běžet na konci to ale hodí hlášku "Exception ElnvalidPointer in module FV3DLL.DLL at 00048265" a satelit se restartuje a jede dál.
Koukal jsem se na netu a viděl jsem že trnhle problém se ukazuje ale řešení žádné.
Použil jsem i program FORMULA V3 a výsledek stejný. Pro přenos používá křížený kabel s redukcí na usb do notasu.
stahni si na internetu //www.dll-download-system.com/docman/f-dl ... tails.html a pujde to bez problemu,tobě totiž hiba fv3dll.dll :95:

damba
Nováček
Nováček

Příspěvek od damba »

PEDRONIK píše:Tak jsem snižil rychlost ale při restartu satelitu se to vubec nespojí, funguje to jen při největší rychlosti ale na konci to hodí tu hlášku a je konec.
Ahoj, Zkus si stahnout SetEdit pro Humaxe od Wolfkanga Lintzingera! Je na: www.setedit.de i v cestine. Cau

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“