pomoc pri vybere unicable2lnb+twin-fbc prijimac

Volná diskuze.
Odpovědět
vauvauvau Slovakia
Nováček
Nováček

pomoc pri vybere unicable2lnb+twin-fbc prijimac

Příspěvek od vauvauvau »

dobry den, chcem poprosit o radu, planujem kupit twin fbc prijimac a pre nemoznost tahat druhy kabel by som zvolil unicable2 riesenie, okrem formuler f4 turbo+openpli nemam moc skusenost tak si dam radsej poradit, co sa tyka lnb tak sa rozhodujem medzi

https://satelity.ellano.sk/opticum-robu ... 38794.html
vs
https://www.k24.sk/product/609265/Inver ... LEPROGRAMM

- je mi jasne ze inverto je kvalita ale neviete ako je na tom ten opticum?

- co sa tyka prijimaca tak sa rozhod.medzi

https://datacomp.sk/qviart-lunix3-4k_d382904.html
vs
https://www.alza.sk/vu-uno-4k-se-d5266401.htm

- na ellano mi bol skor doporuceny vu+, qviart ma laka hlavne pre nizsiu sumu, oplati sa priplatit za vu+?, ye ta znacka qviart na tom zle?

- neviete poradit ako funguje unicable2 cez openpli?, na ellane mi radili openatv alebo pre mna uplne nezname image vti, je tam nejaky zasadny rozdiel?

baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Re: pomoc pri vybere unicable2lnb+twin-fbc prijimac

Příspěvek od baranček »

Tak ku unicable sa vyjadriť neviem,nikdy som to neskúšal,ale vúčku by som dal prednosť jednoznačne z vlastnej skúsenosti.Je to spoľahlivý STB s výbornou podporou a vynikajúcim obrazom.

VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
vauvauvau Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od vauvauvau »

baranček píše:Tak ku unicable sa vyjadriť neviem,nikdy som to neskúšal,ale vúčku by som dal prednosť jednoznačne z vlastnej skúsenosti.Je to spoľahlivý STB s výbornou podporou a vynikajúcim obrazom.
tiez si vravim ze ked uz do toho idem dat taky peniaz tak sa najskor oplati dat cosi naviac, pocul som aj ze tieto prijimace maju dost nizky navrat do shopov v ramci reklamacii, skratka dlho vydrzia, prosim Vas a ten system VTI sa da kde stiahnut, neviem najst nejaky web ako ma open atv alebo openpli, je tam rozdiel v ovladani?, zlozitost?

baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baranček »

VTI je v podstate taká istá image ako Vami spomínané,sú tam určité odlišnosti,ale dá sa v pohode naštudovať.Tu je link pre Váš stroj https://www.vuplus-support.org/wbb4/vti ... %2014.0.05 Ale je potrebná registrácia pre stiahnutie

VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
vauvauvau Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od vauvauvau »

vdaka, rozhodol som sa teda pre vu+, este sa spytam na stream na inu enigmu, je lepsie mat na oboch prijimacoch rovnake image?, chodi to dobre ten stream?, skusal som to zatial iba cez kodi, cez enigmu az ked bude vu+

baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baranček »

ja si myslím,že to nie je podmienka mať rovnakú image na oboch prijímačoch,pokiaľ to správne nastavíte tak to musí fungovať aj z rozdielnymi image.

vauvauvau Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od vauvauvau »

ok dakujem, zdravim

vauvauvau Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od vauvauvau »

potrebujem poradit, pouzijem svoju staru temu, nejdem zakladat novu, uz par hodin mam rozpad obrazu na 23,5, nemate nahodou podobny problem?, lnb, parabola sa nepohli, ochladilo sa a hrabe tomu, koax koncovku som pozrel, vycistil, kabelaz je nova, lnb nove, skusal som aj cryptobox a aj formuler a deje sa to u oboch takze v boxe to nebude, rozpadavaju sa vsetky tp, podla meraku je sila akvalita ok, snr 17db na markize a ber je cca 4, moze byt vadne lnb?

Warder Slovakia
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 99 poděkování

Příspěvek od Warder »

Na Markize u Skylinku na 11973 pozorujem rozpad obrazu aj ja, U Freesatu na 12054 je to OK.

Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

:89:
vauvauvau Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od vauvauvau »

Warder píše:Na Markize u Skylinku na 11973 pozorujem rizoad obrazu aj ja, U Freesatu na 12054 je to OK.
ale doteraz si na markize nemal problem vsak?, teda myslim poziciu 23,5, bo snazim sa vylucit ci je problem u mna a bo inde

Warder Slovakia
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 99 poděkování

Příspěvek od Warder »

Neplas sa, Skylink ma nejaky problem. ;)

Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

:89:
vauvauvau Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od vauvauvau »

dik

Odpovědět

Zpět na „Volná diskuze“