VirtualZap

Diskuze Dreambox DM 900 HD Ultra 4K

Moderátoři: 005jon, schmegea, monkus

Odpovědět
yanko Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

VirtualZap

Příspěvek od yanko »

Prepáčte nenašiel som možnoť editácie príspevku.....
VirtualZap aktivuje dlhým podržaním tl. OK . V skutočnosti v obrázku-pip,ktorý je prázdny(screenshot to nezobrazuje) je obraz zo zvoleného kanála,
ako aj infobar.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 181 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Re: VirtualZap

Příspěvek od marsim21 »

Nepiš do downloadu prosím.Na dotazy je diskuze přesunul jsem a správně přejmenoval téma příspěvku.
Pokud jsem to dobře pochopil jde ti o to,že máš stejný obraz jak v liště tak i na obrazovce. Pokud ano, tak jsi si to nepřečetl celé .Zkopíroval jsem ti to sem.

Kód: Vybrat vše

Virtual Zap pro ty, kdo tento plugin ještě neznají je to něco, jak Pip obraz v obraze o to lepší,že se vám zobrazí malá obrazovka nalevo v dolní liště a vedle ní vám ukazuje EPG programu který máte právě zvolený.Výhoda tohoto pluginu sledujete svůj oblíbený program a šipkou doleva či doprava si přepínáte programy v liště sledujete obsah bud obrazově či vedle EPG programu. 0 přehazuješ programy z lišty na hlavní obrazovku a obráceně. 

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 181 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Příspěvek od marsim21 »

Až nyní jsem si všiml,že dle EPG v liště máš navolený Nova Sport 2 a dle toho co píšeš se ti zobrazuje i v liště stejný program jak na hlavní obrazovce?

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
yanko Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od yanko »

marsim21 píše:Nepiš do downloadu prosím.Na dotazy je diskuze přesunul jsem a správně přejmenoval téma příspěvku.
Pokud jsem to dobře pochopil jde ti o to,že máš stejný obraz jak v liště tak i na obrazovce. Pokud ano, tak jsi si to nepřečetl celé .Zkopíroval jsem ti to sem.
Nie, Marsim - Všetko je tak ako u tvojho popisu. Z screen shotu je to jasne viditeľné - hlavný program Film Box Premium a infobare je čo ukazuje
momentálne navolený kanál.
Ospravedlňujem sa za prípis do dowloadu. 2.x si dám vetší pozor čo kde napíšem....

Odpovědět

Zpět na „Diskuze Dreambox DM 900 HD Ultra 4K“