takže mám čerstvě nainstalované OpenRSI 3.0 kernel 3.3.1. mám kartu skylink,irdeto (bílá)... napřed jsem zkoušel přes tunis nainstalovat oscam a ktomu configy do etc/tuxbox/config...oscam jsem nastartoval a pro zichr i rebootnul box a nechal několik hodin a nic... pak jsem s tím laboroval a různě zkoušel a prdlačku... :)
pak jsem tedy v EMU MENU zkoušel cccam 2.2.1 a taky nic... teď zase zkouším nahrát oscam jinak přes plugin glasssysutil ,ale ani za boha ho nemůžu naistalovat...
nevím co si mám představit pod pojmem " prihlaste sa cez ftp klienta ako root" a "skopirujte obsah archivu v prilohe najlepsie priamo do /root/".... jediná složka co je /root/ je na cestě /home/root/... nevím,pochopil jsem to,že se plugin má nahrát přímo do hlavního menu při otevření ftp a pro zichr jsem to nahrál i do /home/root/ a vyzkoušel obě cesty,abych vás tady nemusel otravovat,ale už mě z toho fakt jebe v hlavě,tak bych chtěl požádat o pomoct,abych nemusel AZteko kopnout do zadnice a koupit anténu...

PS: jinak jsem pochopil,že v telnetu,když chci instalovat,tak příkaz na instalaci glasssysutil do /home/root/ je následovný : ipkg install /home/root/enigma2-plugin-glasssysutil_2.42_mipsel.ipk když tak mě opravte,abych se hnul,děkuji... :)