Prosííím o pomoc

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
feederjaro
Nováček
Nováček

Prosííím o pomoc

Příspěvek od feederjaro »

Zdravím Vás.Mám problém z Hd Boxom 9300 a Oscamom.Dekoduje mi cardshare a po chvíli mi stále padá.Neviem si už radi.Existuje Oscam na tento dvojtunerový?V detskej izbe mám ten istý Oscam a Hd Box 9105+ a ten ide bez najmenších problémov.Iba mám problémy z týmto dvojtunerom.Keď mi spadne Oscam,tak ho musím nahodiť ručne a zase ide.Posielam Log súbor.Vy určite viete viacej vyčítať z toho s=uboru kde je chyba.Ďakujem Vám za radu

feederjaro
Nováček
Nováček

Re: Prosííím o pomoc

Tady je ten Log súbor
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

feederjaro
Nováček
Nováček

Cardshare nemám od rusov.Ale myslím že by pomohol Oscam na dva tunery

darkdevilll Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od darkdevilll »

Ako vidím, starý skúsený harcovníci na teba dlabú. Aj ja som zažil niečo podobné. S oscamom som si teda užil tiež,každý ma odfajčil čítaj,študuj! ako keby to bolo štátne tajomstvo! Nikto nie a nie nasmerovať alebo nakopnúť.Takto mi poniektorí vracali na oplátku mnou vytvorené postupy,ktoré im pomohli! Chalani to je až taký problém tohto nováčika mierne postrčiť!!!
Ale teraz k téme!
Oscam je len jeden,to je jedno,koľko máš tunerov! Ak ti šlape v 9100-vke, musí aj v 9300-vke. Padanie môže spôsobovať binárka,ak nezarezala.odporúčam použiť najnovšie bin. sú veľmi stabilné. A druhý problém,ak máš 2-tuner je asi najpravdepodobnejšie, že v configoch v DVBAPi nemáš ten dvojtuner zadefinovaný. Asi takto:
S: PTI pmt1_1.tmp
S: PTI pmt1_2.tmp
S: PTI pmt1_3.tmp
S: PTI pmt1_4.tmp
S: PTI1 pmt2_1.tmp
S: PTI1 pmt2_2.tmp
S: PTI1 pmt2_3.tmp
S: PTI1 pmt2_4.tmp
S: PTI2 pmt3_1.tmp
P: 0D02
/P: caid providera ktorého berieš/
a ešte v oscam conf. v položke DVBAPI /pmt_mode = 5/.
to je asi všetko,v čom môže byť problém.
Keby niečo,napíš SS!
Do downloadu hodím najnovšiu bin.

darkdevilll Slovakia
Nováček
Nováček

ak chceš,cez SS ti hodím komplet oscam s free linkou,len nainštaluješ a kukáš no-pay. Stabilná linka bez zásekov o 100 perc. lepšia ako platený rusáci.
stačí sa ozvať.

feederjaro
Nováček
Nováček

darkdevilll

Veľmi pekne ti ďakujem za odpoveď.Keby nebolo teba, tak sa ani nedočkám odpovede.Ono človek Nováčik žiada o radu a o čo najrychlejšiu odpoveď lebo mám asi za 1 hod. 4krát nápis Program zakódovaný, tak si predstav tie nervy a aj žena.Vyskúšam tieto nastavenia a dám vedieť cez SS.Ešte raz vďaka.

darkdevilll Slovakia
Nováček
Nováček

feederjaro píše:darkdevilll

Veľmi pekne ti ďakujem za odpoveď.Keby nebolo teba, tak sa ani nedočkám odpovede.Ono človek Nováčik žiada o radu a o čo najrychlejšiu odpoveď lebo mám asi za 1 hod. 4krát nápis Program zakódovaný, tak si predstav tie nervy a aj žena.Vyskúšam tieto nastavenia a dám vedieť cez SS.Ešte raz vďaka.
Keby niekoho zaujímal koniec tejto Esmeraldy, tak mu to frčí.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“