ZÁPISY PROŠLY,PROGRAMY ANI ŤUK... ;-)

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
kolčis
Nováček
Nováček

ZÁPISY PROŠLY,PROGRAMY ANI ŤUK... ;-)

Příspěvek od kolčis »

Chlapi tak už fakt nevím,už jsem nechtěl s ničím laborovat a zašel jsem za kámošem,aby mi to flákl do saťáku a prošly zápisy...příjdu k sobě a nic,už jsem to restartoval,zkusil vytáhnout kartu,dát továrko a nic... mám enigmu co jsem psal pod tímto článkem... kuva kde může být bota... :-) jo a kartu mám dobře kontaktem dolůůůů... :-D jediné co jde tak neplacené ČT24 atd... DĚKUJÍÍÍÍ MOC...

Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: ZÁPISY PROŠLY,PROGRAMY ANI ŤUK... ;-)

Příspěvek od Fishburn »

podej více info....

box ,typ,verze e2, atd ..... :74:

AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
jojika
Nováček
Nováček

Příspěvek od jojika »

kolčis píše:Chlapi tak už fakt nevím,už jsem nechtěl s ničím laborovat a zašel jsem za kámošem,aby mi to flákl do saťáku a prošly zápisy...příjdu k sobě a nic,už jsem to restartoval,zkusil vytáhnout kartu,dát továrko a nic... mám enigmu co jsem psal pod tímto článkem... kuva kde může být bota... :-) jo a kartu mám dobře kontaktem dolůůůů... :-D jediné co jde tak neplacené ČT24 atd... DĚKUJÍÍÍÍ MOC...
U mně totéž, mám Elite, RSI 2.1, karta výměna .... přeinstaloval jsem Cccam 2.31 víckrát až se nakonec obraz objevil ...

Az Box HD Elite DVB-S2+DVB-T, E2 PLI 2.1+CCCAM 2.3.0, Sony KDL40D3000, Skylink ICE-výmena, ext. HDD Verbatim 1,5TB eSata + USB, PC+WIN XP, LAN (kabel), TP-Link 8961NB
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

No mam Alonzo mod a Elite, nechapu, kdyz mi prosly zapisy, ze to nefakci, tak prece pak je jedno co je v pristroji nahrate a nebo jestli jsou zapisy povoleny a nebo zakazany... Diky... ;-)

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“