problem s nastavenim USALS

Diskuze k Images E2 Vitamin NAND

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Odpovědět
DAW11
Nováček
Nováček

problem s nastavenim USALS

Příspěvek od DAW11 »

Zdravím mam novy soft ve vitaminu přimo v NAND nahrano v teď ponděli v servisu Sapro. Mam problem se synchronizaci motoru pozice 19.2 E je bez problemu parametry nastaveny Zeměpisná šířka 49.7 N a Zeměpisná délka 18.7 E .motor možna nebude uplně přesne nachlup nastaveny ale funkce jdi na "0" funguje a natočí se přesně . Přednastavena pozice v paměti přijmače pro 19.2E je "1" tu když nastavím ( jdi na pozici 1) a dam doladit ( hledat na vychod ) motor se o chlup pohne dam uložit pozici "1" do paměti vyjedu z menu tak astra 19.2 hraje bez problemu.... problem nastane když chci doladit stejnym spusobem pozici 23.5 E zapnu TA3 . 23.5E je v paměti přednastavena na pozici "42" tudíž dam jdi na pozici "42" motor se natočí dam opět doladit ( hledat na vychod ) najde signal 90% dam uložit na pozici "42" . vyjedu z menu a sat je bez signalu....motor nekam uteče....skoušel jsem připojit k vitaminu druhy přijmač (propojit koax LBN) pro kontrolu signalu s naladěnou TA3 takže postup: dal jsem jdi na pozici "42" ( 23.5 E) doladit na vychod naskočil signal a rozběhla se TA3 na druhem přijmači s vybornymi parametry signalu. opět jsem dal uložit pozici do paměti vyjedu z menu tak astra 23.5 hraje bez problemu na obou přijmačích pravděpodobně proto že druhy přijmač blokuje motor... tak jsem v menu vitaminu vypnul USALS a mam tam DiSEqC AB motor zustal zakotven na 23.5 E. Dělam někde chybu ??? občas při nastavovani motoru zelena smrt. :90: stravil jsem nad tím cely den...

showbox vitamin 5000 hd a uprava na enigma2 pro 256mb Capitol NAND , SG 2100 + 115 ofset + Invacom SNH-031 Single Uni 0.3dB + Octagon Sf8008
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s nastavenim USALS

Příspěvek od grantec »

Nie - resetni motor.
Pri volbe USALS NIKDY nepouzivaj chod na ulozenu poziciu !!
AK nieje uplne presne nastavena parabola, koriguj odhcylku vylucne ! zmenou parametra zmepeisna dlzka -cize E .
Priklad - mas nastavene 18,7 , zmenis na 18,5 . Opustis menu pre nastavenia tuneru a zvolis nie - teda nejst na predchadzajucu poziciu .
Zvol program z pozicie ASTRA 23,5 a potom z pozicie ASTRA19,2 .
Skontorluj si ci uroven signalu klesla, alebo sa zvysila. POodla toho dalej postupuj - v dodat. korigovani parametru E .
Rychla zmena programu je potom cez tlacitko 0 - aby si nemusel pracne vyhladavat obe pozicie.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
DAW11
Nováček
Nováček

Příspěvek od DAW11 »

Ok dik , vyskouším reset jak spadne sníh ze střechy .Teď je na ni led a sníh ale skusim to i bez resetu :-) s posunem parametru vychodní délky .a uvidim...nebo neuvidím :D..

showbox vitamin 5000 hd a uprava na enigma2 pro 256mb Capitol NAND , SG 2100 + 115 ofset + Invacom SNH-031 Single Uni 0.3dB + Octagon Sf8008
pupik
Nováček
Nováček

Příspěvek od pupik »

DAW11 píše:Ok dik , vyskouším reset jak spadne sníh ze střechy .Teď je na ni led a sníh ale skusim to i bez resetu :-) s posunem parametru vychodní délky .a uvidim...nebo neuvidím :D..
Zdravim, chcel som sa ta spytat mne tiež prisiel zo sapra primač , čo si musel spravit , ked ho chceš sprovvoznit ,či to je hotove ,alebo sa tam musi niečo natiahnut, dakujem

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Defaultne staci pripjit parabolu a internet.
Po prvom spusteni nastavit tuner . Default zoznam programov pre skylink tam uz je a aj citacka na karty ICE .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Diskuze k Images E2 Vitamin NAND“