Postup nahrání nového zavaděče.

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
karel631
Nováček
Nováček

Postup nahrání nového zavaděče.

Příspěvek od karel631 »

Zdravím. Můžete mi někdo říci jak se dá nahrát nový zavaděč v případě, že mám firmware 2.11.49. Zavaděč mám 6.20, ale ať dělám co dělám stále mám tento zavaděč. Zkouším to pomocí +, ale zavaděč mi zůstává stále ten stejný. Dneska mi to dokonce při updatu na tento firmware zamrzlo Er.01. Vyřešil jsem to pomocí naformátování flash USB a z této flash jsem pomocí + nahrál firmware, ale opět zavaděč zůstal ten starý. Nemáte někdo nějaké řešení. Předem díky.

calvero
Nováček
Nováček

Re: Postup nahrání nového zavaděče.

Příspěvek od calvero »

soft 2.11.49 nedávej, dej tam 2.11.34 tene je stabilnější, a co se týče zaváděče:
dej čistý soft na usb, vypni mašinu zadním vypináčem, zasuň usb, přidrž na mašině ovládání ^ zapni zadní vypínač - začne načítání softu z usb, po skončení napíše end, poté vypni na zadním vypináči a po opětovném zapnutí ti to bude botopvat L 6.26

karel631
Nováček
Nováček

Re: Postup nahrání nového zavaděče.

Příspěvek od karel631 »

Děkuji za informaci jak nahrát nový zavaděč. Co se týče toho firmwaru nemám jediný problém. Používám ho od vydání a neměl jsem jediný zamrznutí či něco podobného. Ten zavaděč chci vyzkoušet jen kvůli DLNA a lepší kompatibilitě médií.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“