Zamrznuté nahrávání

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
koc
Nováček
Nováček

Zamrznuté nahrávání

Příspěvek od koc »

Ahoj. Poslední dobou se mi stále častěji stává, že dojde k "zamrznutí" 9300 (1.11.16) při startu naprogramovaného nahrávání. Na obrazovce zůstane hláška "Připravuje se nahrávání" a je nutné přístroj vypnout a zapnout. Zatím se mi nepodařilo najít žádnou spojitost. Má někdo s uvedeným problémem zkušenosti a případně řešení? Děkuji.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrznuté nahrávání

Příspěvek od grantec »

chyby na disku mozu sposobovat tento problem .
hdbox ma v sprave disku moznost kontroly disku - alebo opravy . pouzi ten nastroj . je v menu .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
čef
Nováček
Nováček

Příspěvek od čef »

Mám skoro stejný problém. K zamrznutí dochází u programů, které začínají před a končí po půlnoci. Laboroval jsem s letním časem, s časem +2hod a pokaždé dojde k záseku. Záznam se neukončí, obraz zaseklý. Mám poslední fw 1.11.16 s poslením MCAS. Podle mne jde o chybu ve fw, kdy dojde asi k chybě v datumu o půlnoci. Nevíte co s tím? Nahrát jiný fw? Děkuji.

čef
Nováček
Nováček

Příspěvek od čef »

čef píše:Mám skoro stejný problém. K zamrznutí dochází u programů, které začínají před a končí po půlnoci. Laboroval jsem s letním časem, s časem +2hod a pokaždé dojde k záseku. Záznam se neukončí, obraz zaseklý. Mám poslední fw 1.11.16 s poslením MCAS. Podle mne jde o chybu ve fw, kdy dojde asi k chybě v datumu o půlnoci. Nevíte co s tím? Nahrát jiný fw? Děkuji.
Problém vyřešen po doporučovaném nahrání nového FW 2013 s vynulováním do továrního nastavení a smazání adresáře temp. Nyní bez problému.

koc
Nováček
Nováček

Příspěvek od koc »

Ahoj. Tak nakonec jsem zjistil, že za zamrznutí nahrávání může "spící" NAS. Odpojil jsem ho a vše se od té doby nahrává v pohodě.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“