modra led dioda

Otázky začátečníků E2 Showbox VITAMIN 5000 HD

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Odpovědět
fasusan
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

modra led dioda

Příspěvek od fasusan »

dobry den at delam co delam nedaři se mi nikde najit nastaveni nebo vypnuti modre led na vitaminu pořad sviti když zapnu vitamin poradi někdo jak na to

pupik
Nováček
Nováček

Re: modra led dioda

Příspěvek od pupik »

tu to niekto pisal ,že prelepiť čiernou izolačnou paskou ,že sa to neda zatial, ak maš tamE2 , ak maš normalny fw tak sa to da v menu , mys lim treba tam dať hlboky spanok

powery
Nováček
Nováček

Příspěvek od powery »

Už to jde, od verze 60

Showbox VITAMIN PRO 256MB E2 - sapro, parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI
fasusan
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od fasusan »

ja mam E2 verze 71 a nejde kde jste to vypli jestli jste to opravdu vypli diky za jakoukoliv radu

Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Steiner »

Ide to, je to v PKTeam - BluePanel /modré tlačítko/ , niekde v nastaveniach, presnejšie som už zabudol kde a nemám to teraz zapojené.
Zvlášť sa to nastavuje pre stav v standby a on tuším , ale po nastavení a potvrdení to nevypne tú led hneď, treba dať do standy a zase on a potom sa to chytne.

„Cross of Iron“
filipecek
Nováček
Nováček

Příspěvek od filipecek »

Steiner píše:Ide to, je to v PKTeam - BluePanel /modré tlačítko/ , niekde v nastaveniach, presnejšie som už zabudol kde a nemám to teraz zapojené.
Zvlášť sa to nastavuje pre stav v standby a on tuším , ale po nastavení a potvrdení to nevypne tú led hneď, treba dať do standy a zase on a potom sa to chytne.
Jo, ale po zapnutí z úplného spánku led diooda opět svítí, musí se dát zase standby a on a diody jsou vyplé. Snad to bude v další verzi E2 vyřešeno.

Vitamin 5000HD E2 /19,2E - 23,5E/ Skylink ICE
Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2 VITAMIN“