jak uspat externí HDD?

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
forester2
Nováček
Nováček

jak uspat externí HDD?

Příspěvek od forester2 »

mám poslední verzi firmware. Koupil jsem externí disk hitachi 3 500GB. bez externího napájení. Když ho připojím, tak pořád běží. lze ho nějak "uspat"? jasně, že když nastavím aby se nahrával nějaký pořad, že se spustí. Pokud se ale dívám jen na televizi, tak běžet nemusí. možná je tady někde nějaká podobná diskuse, ale zatím jsem žádnou nenašel.

Jde to vůbec? Jestli ano, tak jaká je postup? předem děkuji za nápady.

Ronej
Nováček
Nováček

Re: jak uspat externí HDD?

Příspěvek od Ronej »

mně se vypne sám asi tak po deseti minutách nepoužívání. Nemáš spuštěný multimediální server ? Ale to by asi nemnělo mít vliv, jak něco na něj třeba přes FTP nahraju, tak se zase po chvíli vypne.

beloja
Nováček
Nováček

Příspěvek od beloja »

Ja pouzivam A-data 500Gb a tiez sa vypne ked sa nepouziva ale skusal som starsi A-data 320Gb a ten stale svietil a vkuse makal aj ked bol sat v pohotovosti... takze je to asi iba v spravnom type HDD

HD 9105+
bastlir1
Nováček
Nováček

Příspěvek od bastlir1 »

beloja píše:Ja pouzivam A-data 500Gb a tiez sa vypne ked sa nepouziva ale skusal som starsi A-data 320Gb a ten stale svietil a vkuse makal aj ked bol sat v pohotovosti... takze je to asi iba v spravnom type HDD
Když HD Box vypneš jen do pohotovostního řežimu, tak HDD zůstane svítit. Ale když jej vypneš do hlubokého spánku, zhasne to všechno.

TV Samsung UE64D6530, STB1-Dreambox7000s, STB2-HD-Box TS-9105, MMC EMTEC Movie Cube D850H + 2x NAS server, Onkyo TX-NR616.
pokahoka
Nováček
Nováček

Příspěvek od pokahoka »

bastlir1 píše:
beloja píše:Ja pouzivam A-data 500Gb a tiez sa vypne ked sa nepouziva ale skusal som starsi A-data 320Gb a ten stale svietil a vkuse makal aj ked bol sat v pohotovosti... takze je to asi iba v spravnom type HDD
Když HD Box vypneš jen do pohotovostního řežimu, tak HDD zůstane svítit. Ale když jej vypneš do hlubokého spánku, zhasne to všechno.
ahoj a ja mam tak že daš pohotovostný režim shasne HDD ale pri zapnutí prístroja sa komplet reštartuje ale dal som HDD na pc a zistil som že tu pribudlo time shift a epg natiahlo to s hd boxsu hadam chcem skusit dat na kluč všetko ten time shift aj epg a dat to do vnutornej pameti neviem čo sa stane poradí niekto lebo ak pozerám film bez HDD tak mi nedá spiatočku vo filme ale ak pozerám s HDD kde je time shift tak to funguje ale prečo to prešlo na HDD neviem či pri celkovom reštarte HD BOXU len tak to chápem dík za odpoved chalani som začiatočník tak skušam čo dokáže tento stroj ahojky.

pokahoka
Nováček
Nováček

Příspěvek od pokahoka »

ja tieš používam a-data 500G a dam vnoci nahrat a rano svieti nevipne aj počas dna svieti v prístroji aj ked ho nepouživam musím stale ho vipnut a vytiahnut s USB poradí čo tam dat aby to fungovalo ako ma dík...

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 HD Plus“