EMU

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
Flinstoun
Nováček
Nováček

EMU

Příspěvek od Flinstoun »

Zdravím , prosím může mě někdo potvrdit zda na tomto přijímači vůbec funguje emulátor?? Na přijímači SatElita 2000HD jsem Skylink rozchodil okamžitě ale tady na tomto krámu pořád nic. Soft 1.70 (ale ani na starším to nefungovalo) . Patch samozdřejmně zapnutý. Díky za odpověď.

vlasta1
Nováček
Nováček

Re: EMU

Příspěvek od vlasta1 »

Emulator funguje ale emuluje si jen to co chce.Ja osobne jsem to uz vzdal.

jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Zdar Flinstoun. Áno je to pravda, všetko čo by malo ísť v EMU na DR 256 HD nejde, mám i Clarke Tech a na ňom nemám žiadne problémy.
Napr. nejde francúzsky paket Csat, C+, iba čiastočne z Astry 19,2 E, ORF a Austriasat ide, ale ho každých 5 sekúnd seká, Sky link CRW 0D03 mi nešiel vôbec, skús teraz dal som tam nové keys. Spoľahlivo ide iba RAI z Hotbirdu 13E.
Pripájam aktuálny Softcam aj s BISS keys.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Flinstoun
Nováček
Nováček

Příspěvek od Flinstoun »

To jbystrik díky za odpověď. Takovou naději jsem vkládal do tohoto přijímače,ale zklamal mně. Možná by neškodilo požádat podporu o nápravu. Každopádně ta emulace ani po poslední upravě nejede.(Jen něco - jak píšeš). Asi přijímač půjde k dětem do pokoje a pořídím si nový na experimenty,kde se nemusím nervovat!!! :51:

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

Dreamsky co vím , tak žere téměř všechny softcamy .
Píšeš :ale ho každých 5 sekúnd seká , tzn jedeš na gshare , ale to je jiný problém asi gsahre má vyšší priority ,
vypni server 40 , nahraj si nějaký poslední softcam a můžeš se dívat na ČT v EMU , sice nevidím v tom nějakou výhodu
ale "Proti gustu žádný dišputát " .

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
Blacker91 Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Blacker91 »

ShaMan píše:Dreamsky co vím , tak žere téměř všechny softcamy .
Píšeš :ale ho každých 5 sekúnd seká , tzn jedeš na gshare , ale to je jiný problém asi gsahre má vyšší priority ,
vypni server 40 , nahraj si nějaký poslední softcam a můžeš se dívat na ČT v EMU , sice nevidím v tom nějakou výhodu
ale "Proti gustu žádný dišputát " .

Osobne jsem zkousel SL s odpojenou siti a emu ani nenacetlo klice, zkousel jsem key netukat prez DO to nezabralo pak jsem nahral softcam taky nic

Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování

Příspěvek od 005jon »

Už som to tu písal ...........
005jon píše:Nejde a nepôjde musel bi sa spraviť novy FW tieto fw obsahujú dva Service key, starý a najstarší . :57:
Keďže nie je dôvod lebo ide len základ ktorý každý mame aj bez key. :74:

jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Re: EMU ShaMan

Příspěvek od jbystrik »

Nie ShaMan ORF aj Austriasat som samostatne skúšal na Softcam a keys a obraz fakt seká /už sa tu na fóre o tom písalo/. Ba naopak na gshare ide stabilne. Mám nový Dreamsky NXP 256 HD č.2 a povedal by som , že gshare je oveľa stabilnejšie a ide i bez problémov i viac TV packetov od rôznych providerov ako bolo napr. v roku 2011, keď som to sledoval na DR 256 HD č.1, kde mi už gshare skončilo.No i napriek týmto i ďaľším neduhom tohto prijímača sa mi podarilo kúpiť za dobrú cenu ešte jeden kvôli gshare.Jedine čo sa mi zdá, že ide horšie je Sky Germany, ale ani sa nedivím, keď je plný net adries na servery s ich packetom.

A ako píše Blacker91 cez ten Softcam to ide na Dreamskom NXP 256 HD veľmi biedne a ako som už písal Sky link CRW 0D03 si cez keys a EMU ani neťukne. Zato cez gshare ide Full ponuka Sky link i UPC ako nikdy predtým. Ja osobne používam na EMU prijímač Clarke Tech, tam nemám s ničím, ani so sekanim ORF žiadne problémy ...

johny72
Nováček
Nováček

Příspěvek od johny72 »

(ORF a Austriasat ide, ale ho každých 5 sekúnd seká) v menu nastaviť N.D.SX na OFF, a je po sekani

DM900,VU+ zero ,Xtrend ET 9500
popik
Nováček
Nováček

Příspěvek od popik »

Zkoušel jsem už hodně verzí,ale pouze na 1.70 jde EMU nejlépe.Aspon mi jde konečně Austriasat,který nejede na žádném firmwaru.Takže jede Csat,TNT Sat,ORF,Austriasat,RAI,Bulsat,všechny v kod.BISS aj.Pouze Skylink na EMU nejede,ale to už se tu řešilo.Zádné sekání po 5 vteřinách nepozoruji.Nejlépe je stáhnout si softcam ze serveru FTP a pak popřípadě upravit klíče.

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

možná tady je řešení , třeba zkusit
Download 6 Dreamsky-NXP256HD_V-2012-12-20.rar
Home/DREAMSKY/DREAMSKY NXP256HD 51.16 Mb Today

http://www.digital-forum.net/phpATM/showrecent.php?

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
Flinstoun
Nováček
Nováček

Příspěvek od Flinstoun »

ShaMan píše:možná tady je řešení , třeba zkusit
Download 6 Dreamsky-NXP256HD_V-2012-12-20.rar
Home/DREAMSKY/DREAMSKY NXP256HD 51.16 Mb Today

http://www.digital-forum.net/phpATM/showrecent.php?
Vyzkoušeno . !! Emu jede bezchybně i OD03 . :92:

jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Zdar Flinstoun a ako ide na tom novom FW 1.59 gshare a Oscam špeciál, prípadne funkčnosť blokera ? Díky.

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“