Zdar provozuji cca 2 roky DiSEqC 8/1 a NXP-256 chodil bez chybně používam S/W verzi 1.58 už déle ale poslední dobou mi při přepnutí na jinou pozici začal blbnout musím přepnout jinam než chci pak mi přepne nastavení mám pořád stejně mám to poznamenáno že nastavení sedí nikdo neměnil na co bych se měl zaměřit dát továrko a vše nastavit znova nebo spíš vyměnit DiSEqC 8/1?Nebo jiný nápad.
dˇ
Nazdar AB DSR 232.Ja by som skúsil vymeniť ten Diseqc prepínač 8/1. Ja mám Diseqc 4/1 na Dreamskom NXP 256 Hd a s tým nie sú žiadne problémy.
Chcel som ísť i na viac družíc, ale niekde na nete som sa dočítal, že práve s diseqc 8/1 bývajú problémy s prepínaním, že to je lepšie riešiť dvomi Diseqc 4/1 a potom to zlúčiť.
Mám preto otázku a prosbu o radu.
Kúpil som ďaľší Dreamsky NXP 256 HD č.2, hlavne pre gshare a chcel by som rozšíriť príjem z viacero družíc, mám toroidnú parabolu 55-ku, viem, že do toho veľa nenatlačím ako na 90-tku, ale niečo skúsim, napr.Intelsat 10E,36 E, Bulsat 39E, Turksat 42 E , asi tie pozície až 42 E sú na 55-ku nemožné ?.
Zatiaľ tam mám pozície Astru 23,5 E, 19,2 E, Hotbird 13E, Intelsat 0,8 W. Má s tým niekto skúsenosť ?.Čo treba dokúpiť, ďaľší prepínač 4/1 a aký typ toho zľučovača, je ich veľa v ponuke?. Díky za odpovede.
já ho mám cca 4 roky a bez problému,dokonce jsem ho dal za okno do folie ve tvaru zvonu i když je vnitřní a bez chybně fachá. nemáš tam třeba někde oxidaci na f konektoru ? a nebo znovu zadat diseq nastavení - v dreamsky . Mě padal signál u astry a pak jsem na koaxialu u lnb měl oxidaci a po výměne f konektoru a zkrácení koax ok.
prosím poradte, co dát za verzi aby při přehrávání filmů titulky se nezpoždovaly. Vrátil jsem se k 1,38 ale i ta je špatná. A to nemluvím o nemožnosti posunovat film. dík za každou radu.
Titulky na pevno do filmu sú istota, v 1.70 mi titulky ostávali v obraze pokiaľ nevyskočili ďalšie, naviac sa nad horným riadkom ukazovala biela čiara. Ak si dávaš do mkv filmu titulky tak ich daj na pevno pomocou http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix, alebo Allok 3GP PSP MP4 iPod Video .Converter