CSLink výměna na Skylink a služby Skylinku

Diskuze,novinky nové programy a vše kolem Emulace.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

CSLink výměna na Skylink a služby Skylinku

Příspěvek od ftom »

Čau,
tak jsem špekuloval jak co nejvýhodněji 1) odložit servisní poplatek, 2) být IRDETO ready a vzešla z toho jediná volba: Koupit kartu výměna za 600CZK. Otevřel jsem portál CSLINKu na svém profilu a kliknul na volbu výměna a už jsem začal tušit problém, protože mě to odsměrovalo do SKYLINKU.. Provedl jsem přeregistraci staré karty na novou, korektně se přenesly kontaktní údaje z CS na SKY, karta se aktivovala korektně během 5ti minut na GRATIS+2měsíce promo plná nabídka...

A teď jsem zjistil problém: Stal jsem se tím vlastně zákazníkem SKYLINKU a přišel o možnost využívat "minimalistické" balíčky CSLINKu ??!!

Věta výše je dotaz na vás, kdo s tím máte zkušennosti, protože Skylink po zavedení servisního poplatku v zájmu udržení kvality služeb mi není schopen odpovědět. Dneska jsem tam volal 10x a končil jsem v různých smyčkách, buď, že vyřizují lidi, kteří se dovolali přede mnou, nebo ve smyčce kecání o servisním poplatku... Rekordy čekání (měl jsem to vytočené v autě při přesunech po Praze) 1x 25 min, 1x 35 min, 1x 20 min, 1x 39min..... Za todle chtějí platit??? Nebo mají navíc dohodu s telefoním operátorem a dělej si navíc zisk z volání? To je fakt pekelný! By mě zajímalo kolik tam mají opů?

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Re: CSLink výměna na Skylink a služby Skylinku

Příspěvek od Steiner »

ftom píše:...A teď jsem zjistil problém: Stal jsem se tím vlastně zákazníkem SKYLINKU a přišel o možnost využívat "minimalistické" balíčky CSLINKu ??!! ....
Áno, pochopil si to správne.
A je to logické, o kartu CSLink si tým pádom prišiel, určite ti z "portálu CSLINKu na tvém profilu" zmizla.

„Cross of Iron“
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

>Steiner:

Člověče nezmizela v portálu CSLINKu stále vidím tu starou a pořád na Gratis programy funguje (v době "převodu" jsem neměl, žádnej příplatkovej balíček).

Ale jestli je to tak jsem kua nasranej, kde je mých 6, kde je flexibilní předplatné :54: ("na Balatonu po sezóně")

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Steiner »

http://www.skylink.cz/web/document/cms_library/259.pdf
......
Původní karta CSLink se po registraci karty Skylink VÝMĚNA deaktivuje. Pokud je na kartě CSLink v době registrace karty Skylink VÝMĚNA některá z placených služeb, dojde k deaktivaci karty CSLink až ke dni vypršení předplatného. Peníze za nevyčerpané služby CSLinku se nevracejí. Zákazníkům CSLinku, kteří mají na svém účtu u CSLinku nenulový kredit, bude příslušná částka převedena na jejich nový účet u Skylinku, a to do 60 dnů od registrace karty Skylink VÝMĚNA.

„Cross of Iron“
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

JJ uz jsem to taky nasel.
SKYLINK nema nabidku ve ktere bych se zbavil balastu kterej nechci (Mých 6)

Neipori
Nováček
Nováček

Příspěvek od Neipori »

ftom píše:JJ uz jsem to taky nasel.
SKYLINK nema nabidku ve ktere bych se zbavil balastu kterej nechci (Mých 6)
Pravda, já tam volal 20.8.2012, paní na telefonu řekla jasně, že placená nabídka na CSLinku v prosinci končí, :?: , já mám z placených hlavně zájem o skupinu AXN, ta prý, v SKYLinku a po novém roce na CSLinku již nebude :8: , je sice možné vyřídit si UPS Direct, ale tam, proti logice, nejsou HD programy.

Odpovědět

Zpět na „Satelitní operátoři a Emu“