Optibox Anaconda Plus - problém s laděním -> pomozte

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
kada85
Nováček
Nováček

Optibox Anaconda Plus - problém s laděním -> pomozte

Příspěvek od kada85 »

Dobrý den,

obracím se na Vás s prosbou o pomoc -> pořídil jsem si Anacondu Plus stáhl jsem si MCAS plugin a chtěl jsem naladit programy -> programy sice v pohodě naladím, ale nejedou - jsou kódované (jen pár není např. CT24, TV Neo...). Mám KARTU Skylink Irdeto - v předešlém sat. přijímači šla bez problémů - programy naldit nebyl problém (byl to Topfield).
Kartu jsem nyní asi měsíc nepoužíval - nemohla se zablokovat?? Nebo nevím, zda-li jsem správně nainstaloval Plugin MCAS -> nastavil jsem aby ses spouštěl automaticky - jak zjistím, že je spuštěn??
Mohl bych Vás o nějaký typ - jsem začátečník v Linuxových přijímačích...

MOC VÁM DĚKUJI!! :cry:

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Re: Optibox Anaconda Plus - problém s laděním -> pomozte

Příspěvek od Pastoman »

Mcas pri spúšťaní vypíše že inicializoval kartu napr.cryptoworks.Dávaš kartu čipom dolu? :89:

kada85
Nováček
Nováček

Příspěvek od kada85 »

Pastoman píše:Mcas pri spúšťaní vypíše že inicializoval kartu napr.cryptoworks.Dávaš kartu čipom dolu? :89:
Dobrý večer,

Plugin Mcas mě nic takového při startu přístroje nepíše - dokonce když sse dívám do seznamů pluginu, tak plugin nemá žádný stav!! I když ho pustím ručně, tak nic... Rozhodl jsem se proto stáhnout OSCAM, zde mám zpětnou vazbu, že se spustil (je vidět ve stavu), ale i tak programy mimo CT24 a TV NEO a pak pár dalších nejednou :-(
Když se dívám do MENU->DOPLNKY->CAS tak zde je přehled slotů na kartu a píše mi to, že mám špatnou kartu - v mém předešlém Topfieldu jela... Kartu dávám čipem dolů...
Prosím nenapadá někoho nějaký nápad, jak můj problém vyřešit a vše rozjet?

Děkuji

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pastoman »

http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=101 skus si tu stiahnut a dat tieto pluginym,rozpakuj a zlozku plugin nakopiruj na nafotmat,usb fat32 zasun do prijmača a box ti sam ponukne aktualizaciu pluginu,červenym tlač,potvrdiš stiahnut. :89:

kada85
Nováček
Nováček

Příspěvek od kada85 »

Pastoman píše:http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=101 skus si tu stiahnut a dat tieto pluginym,rozpakuj a zlozku plugin nakopiruj na nafotmat,usb fat32 zasun do prijmača a box ti sam ponukne aktualizaciu pluginu,červenym tlač,potvrdiš stiahnut. :89:
Dobrý večer,

tak celé se to již trochu hnulo - stále to však není ono:

1. provedl jsem aktualizaci firmware na nejnovější verzi
2. nainstaloval jsem pluginy z Vašeho odkazu (zkoušel jsem je spustil ještě před aktualizací firmware, ale nepomohlo to -> po aktualizaci se rozjeli - je u nich poznámka spuštěno)
3. znovu jsem naladil všechny programy

Po této "úpravě" se nově nalazené programy podaří spustit - tedy jen některé programy (CT1, CT1HD, CT2, CT4, CT4HD, TV JOJ, JOJ Plus, STV1, STV2, OCKO)
Naopak se nedaří spustit programy (Markíza, NOVA HD, Prima Cool, Nova, Nova Cinema, Prima Love, TV Barrandov) -> hlásí, že jsou kódované (EPG je ovšem čitelné - vidím program).....
Někdy se i stává, že se přehrávač jako by zacyklí a po přepnutí na kanál, který před tím šel se stane, že najednou nejede a hlásí, že je kódovaný - tato "chyba" se vyřeší až vypnutím/zapnutím přístroje-.
Když se dívám do menu a záložky Doplňky -> CAS, tak zde není viditelná moje Skylink karta (Irdeto)

Máte nějaký další nápad???

Moc děkuji

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pastoman »

V tej položke cas je skryte menu na vyp. čitačky a tam musi byť čitačka vypnuta!!!
Tu to maš popis:viewtopic.php?f=166&t=6404 :89:
A dufam že maš spusteny plugin iba MCAS!!!

kada85
Nováček
Nováček

Příspěvek od kada85 »

Dobrý den,

tak už se zadařilo. Stáhl jsem nové pluginy - poté se rozjeli i ostatní programy - děkuji za pomoc!

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pastoman »

Niet zac.Rado sa stalo
:89:

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“