Pastoman píše:http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=101 skus si tu stiahnut a dat tieto pluginym,rozpakuj a zlozku
plugin nakopiruj na nafotmat,usb fat32 zasun do prijmača a box ti sam ponukne aktualizaciu pluginu,červenym tlač,potvrdiš stiahnut.

Dobrý večer,
tak celé se to již trochu hnulo - stále to však není ono:
1. provedl jsem aktualizaci firmware na nejnovější verzi
2. nainstaloval jsem pluginy z Vašeho odkazu (zkoušel jsem je spustil ještě před aktualizací firmware, ale nepomohlo to -> po aktualizaci se rozjeli - je u nich poznámka spuštěno)
3. znovu jsem naladil všechny programy
Po této "úpravě" se nově nalazené programy podaří spustit - tedy jen některé programy (CT1, CT1HD, CT2, CT4, CT4HD, TV JOJ, JOJ Plus, STV1, STV2, OCKO)
Naopak se nedaří spustit programy (Markíza, NOVA HD, Prima Cool, Nova, Nova Cinema, Prima Love, TV Barrandov) -> hlásí, že jsou kódované (EPG je ovšem čitelné - vidím program).....
Někdy se i stává, že se přehrávač jako by zacyklí a po přepnutí na kanál, který před tím šel se stane, že najednou nejede a hlásí, že je kódovaný - tato "chyba" se vyřeší až vypnutím/zapnutím přístroje-.
Když se dívám do menu a záložky Doplňky -> CAS, tak zde není viditelná moje Skylink karta (Irdeto)
Máte nějaký další nápad???
Moc děkuji