návod

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
maxkane
Nováček
Nováček

návod

Příspěvek od maxkane »

Nechtěl by tu někdo, kdo tomu rozumí údělat, kompletní.....ale opravdu kompletní návod, s veškerým nastavením, způsobem kopírování atd....a veškerými programy, pluginama a vším co je k tomu potřeba???

hajnalka
Nováček
Nováček

Re: návod

Příspěvek od hajnalka »

maxkane píše:Nechtěl by tu někdo, kdo tomu rozumí údělat, kompletní.....ale opravdu kompletní návod, s veškerým nastavením, způsobem kopírování atd....a veškerými programy, pluginama a vším co je k tomu potřeba???
A aky box mas konkretne na mysli, vyjadri sa zretidelno.

maxkane
Nováček
Nováček

Příspěvek od maxkane »

Já osobně mám azbox hd elit, a jak vidim podle návštěvnosti 160 lidi za ten jeden den co jsem to tu dal, tak by asi zájem byl u více lidí :-)

maxkane
Nováček
Nováček

Příspěvek od maxkane »

Jinak teda mám AZBOX HD ELIT nedávno jsem přišel na enigmu přesněji RTi Core v1.7.0 Enigma 2. Nicméně mám s ním docela problémy a mám spoustu dotazů. Mám tam kartu irdeto od skylink, jela mi asi dva týdny na oficialním firmwaru, takže tipuju že by ji přístroj vzal.... nicmeně pak přestali jit kodované programy s ničeho nic, ikdyž byla zaregistrovaná, a pod enigmou jsem si moc nepomohl.....

Takže by mě zajimalo:
1 zda opravdu skousne přístroj tu kartu?
2 zda se da někde zjistit zda ji to našlo stejně jako bylo v oficiálním fw, když se zobrazilo že je karta vložena.
3 a hlavně jak na to aby mi šli programy které mám předplacené
4 jaké camd použít a vlastně celé nastavení
5 a jestli se tu najde nějaká dobrá duše která by udělala komplet návod, nebo mi aspoň poradí, protože když využívám návody co tu jsou a jsou rozkouskované a hlavně každej pes jiná ves. Takže mi připadá, že se akorát zahrabávám do větších sraček

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

kartu čte v E2 cccam 2.3 (nejjednodušší) a oscam
V poslední době dělá, ale skylink hodně změn (zlepšuje přístup k zákazníkům) a tudíž i certifikované přijímače mají občas problémy se čtením karty. Zpravidla pomáhá reautorizace karty na stránkách Skylinku.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
maxkane
Nováček
Nováček

Příspěvek od maxkane »

tak nepomolhlo, nebo jsem to neudělal správně.........stále mi nejedou žádné programy krom čt24, očka a jiných úplně bezplatných programů

alihen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alihen »

skus pozriet zapisy alebo reautorizovat kartu

Octagon SF8008 Twin 2x tuner DVB-S2X, 64GB SDcard, LG OLED 55" Enigma 2 OpenATV
Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“