Prijímač mi nečíta karty.

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Prijímač mi nečíta karty.

Příspěvek od jbystrik »

Po nahratí FW 1.58 s novým naformátovaním USB kľúčom mi uni čítačka Dreamského NXP 256 HD nečíta kartu Sky link ani Cs link, avšak v inom prijímači mi karty idú.V Menu FW 1.58 mám kartu zapnutú. Neviete prosím Vás kde je chyba ? Díky moc

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Prijímač mi nečíta karty.

Příspěvek od ShaMan »

Možnosti je více , je tam položka Kartu - čtečku vypnout v menu
, dále když dáš spec oscam tak myslím taky to vypne kartu .

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Díky ShaMan, ale tú kartu mám v Menu zapnutú/ card reader ZAP, tak ako to bolo i na iných FW/ i Oscam špeciál je vypnutý,i bloker, to je dúfam, že všetko, čo treba v FW 1.58 urobiť, tak fakt neviem kde je chyba, dúfam , že mi neodišla čítačka kariet ?...

supersat
Nováček
Nováček

Příspěvek od supersat »

Zkus vyčistit plošku kontaktní od karty .

jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Diky supersat, ale ako píšem hore tá karta mi v inom prijímači ide, tak sú plošky čisté...

Honza_99 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honza_99 »

Budes sa divit, ale mne pomohlo LEN nahratie stareho settingu!!! Predtym so ale radsej preinstaloval firmware.

Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Nazdar Honza 99,prepáč, bol som na služobke, tak reagujem trochu neskôr. Ten setting som načítaval úplne nový v FW 1.58 a už som ho nahral i do zálohy prijímača. Tebe aký setting vytvorený v ktorom čísle FW ide v FW 1.58 ?. Ako som čítal tu na fóre, tak väčšinou bolo treba v FW 1.58 vytvoriť nový setting, to som i urobil, tak neviem prečo mi prijímač v FW 1.58 nečíta karty ?. S tým mojim kúskom som mal problémy, doteraz som šiel na FW 1.35, karty mi išli, ale prijímač často zamŕzal a nechcel mi zobrať nový FW. Po skúške viacerých USB kľúčov a naformatovaný nového USB sa mi tam konečne podarilo dostať FW 1.58, i kvôli Oscamu špeciál a teraz mi zase vyvádza to nečítanie kariet ...

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Když zapneš Oscam Special, tak to vypne čtečku!

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Díky jerry 00 áno vypne to viem, ale i keď je vypnutý mi karty neprečíta, voľné programy mi samozrejme idú, asi budem musieť skúsiť znovu urobiť továrko a nahrať nový FW i setting ...

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

U mě to bylo hned bez problémů (jak Ice tak I-deto). Nejspíš to bude chtít znovu flešnout a pok továrko.

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
janciNXP
Nováček
Nováček

Příspěvek od janciNXP »

ShaMan píše:Možnosti je více , je tam položka Kartu - čtečku vypnout v menu
, dále když dáš spec oscam tak myslím taky to vypne kartu .
Ahoj Shaman. Mna poslednu dobu hneva moj dreamsky a karta CSlink CW, tym ze mi uz vobec neprecita programy z karty. Kym som zo zaciatku nepouzival G*share, tak mi isiel balik programov CSlink karty. Ale ako som spojazdnil a pouzival G*share, mi postupne (po vypnuti G*sharu) prestal citat vsetky programy. Cize ked chcem teraz pozerat napr. markizu, alebo CT1, tak musim mat zapnuty G*share. A to ma dost hneva, lebo to seka a nemozem si pomaly pozriet ani spravy. Je to ako som tu na fore cital, zapismi? FW mam 1.58 a prijimac mam od februara. Oscam ani Oscam special som nikdy neaktivoval, len G*share.
Ono to zacalo postupne. Najprv nesla JOJ, barrandov, potom markiza, atd... Nieze by to neslo cez ten G*share, prave HD programy idu bez sekania, ale obycajna STV, alebo CT, alebo JOJ sekaju a to uz je o nicom.
Neviem co urobit? Dakujem za pomoc.

:vlajkask:

jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Po ďalšom opäťovnom továrku, znovu nahratia FW 1.58 a nového načítania programov sa prijímač " zázračne " chytil a začal mi čítať karty. Díky za Vaše rady a pripomienky...

Janci NXP ak máš určite zapnutú uni čítačku /card reader ZAP/ a istotne vypnutý Oscam špeciál / F1 + 456, oscam VYP/ skús urobiť to isté, možno Ti to taktiež pomôže, i keď ako všetci po vyše ročných skúsenostiach vieme, že každý Dreamsky NXP 256 HD sa chová " osve ", ako samostatná jednotka ...

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“