Prehravanie nahravok

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
exe854
Nováček
Nováček

Prehravanie nahravok

Příspěvek od exe854 »

Zdravim, uvazujem o tomto pristroji s novou kartou Skylink HD IDRETO.. V sat. technike som novy, s pouzivanim roznych custom fw a linuxu mam nejake skusenosti z inych zariadeni, preto by som to potencionalne skusil s tymto STB.

Pre zaciatok by som rad vedel ako to je s prehravanim ulozenych suborov, dost pocut o nemoznosti ich prehrat mimo prehravaca u inych produktov.

Z toho co som cital existuje moznost u 7110 streamovat cez LAN aj priamo do PC (napriklad), mozno by bolo riesenie cez nejaky software ukladat tento stream priamo na hdd v PC ?

Dost mi na tejto funkcii zalezi, preto by som rad vedel odpoved od ludi co v tom maju praxy, pred riesenim dalsich zalezitosti.

Diky

NafNaf
Nováček
Nováček

Re: Prehravanie nahravok

Příspěvek od NafNaf »

7110 umi nahravat porady nekodovane - taky proto jsem jej vymenil za novejsi typ (byl certifikovanej skylinkem, proto nahraval kodovane).

Nahravam na externi hdd a naprosto bez problemu, aby vse potom fungovalo na pc, je potreba nahravku procistit pmoci programu TS Doctor coz zabere minutku. Samotny strihani delam ve Videoredo - nedela glitche ve strihach jako TS Doctor.

Nahravani na hdd v pc pres sit jsem jeste nezkousel,ale urcite to pujde, jen je to potreba nastavit pres telnet - mrkni treba sem http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 15&t=10418

exe854
Nováček
Nováček

Re: Prehravanie nahravok

Příspěvek od exe854 »

Diky za odpoved, este sand jedna vec k zakladnej funkcnosti, s novymi Skylink kartami by nemal byt problem?

Pravdepodobne nie, ale clovek nikdy nevie :)

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“