karta kodovana

Nastavení a diskuze kolem Showboxu.

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Odpovědět
Gus
Nováček
Nováček

karta kodovana

Příspěvek od Gus »

Ahoj,poradil by mi postup jak od začatku nahrát ten správný firmware,koupil jsem kartu skylink irdeto ice,a stále se mi to nedaří rozchodit.když dám přijímač do továrního nastavení tak mi nechce vzít ten poslední firmware a hlásí nedostupný.

powery
Nováček
Nováček

Re: karta kodovana

Příspěvek od powery »

vypnout-zapnout vzadu vypínačem, nahrát nový fw odtud stažený viewtopic.php?f=371&t=9855, menu+2589 a EMM ZAP

Showbox VITAMIN PRO 256MB E2 - sapro, parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI
Gus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gus »

powery píše:vypnout-zapnout vzadu vypínačem, nahrát nový fw odtud stažený viewtopic.php?f=371&t=9855, menu+2589 a EMM ZAP
tak sem zkoušel různé postupy a furt nic,tak už nevim co stim...

powery
Nováček
Nováček

Příspěvek od powery »

nedaří se nahrát ten fw, nebo co konkrétně nejde?

Showbox VITAMIN PRO 256MB E2 - sapro, parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI
Gus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gus »

Takže vám řeknu muj problem,vzal jsem přijímač k jednomu prodejci v Č.B. kde mi to nastavil a u něj to chodilo,přinesl jsem to domu a doma nic ,prostě když si dám v menu přístupová karta tak jí to tam vubec nenajde.Pak sem jsi pučil od bráchy topfielda tam se kartu nechal načíšt tak tři minuty, kartu sem vyndal dal do showboxu a hle už to běželo,ale asi po deseti minutách - kontrola smart karty a pak zase nic! poradí mi někdo co stím?

supersat
Nováček
Nováček

Příspěvek od supersat »

Gus píše:Takže vám řeknu muj problem,vzal jsem přijímač k jednomu prodejci v Č.B. kde mi to nastavil a u něj to chodilo,přinesl jsem to domu a doma nic ,prostě když si dám v menu přístupová karta tak jí to tam vubec nenajde.Pak sem jsi pučil od bráchy topfielda tam se kartu nechal načíšt tak tři minuty, kartu sem vyndal dal do showboxu a hle už to běželo,ale asi po deseti minutách - kontrola smart karty a pak zase nic! poradí mi někdo co stím?

Asi jsi ho doblbl , dej tam kartu čipem dolů , vypni na vypínači síťovém na pul minuty a zapni .

Odpovědět

Zpět na „Diskuze Showbox DVB-S S-300/301 Platinum“